Jag vill ha




Den här godingen har kickat ner Nokia E71 från förstaplatsen på min önskalista

.










Jag hoppas att alla som går runt och tänker att andra människor är tjocka och äter för mycket kollar riktigt noga på den här bilden. Man fattar inte hur mycket ord kan påverka. Låt alla leva sitt egna liv som de vill, hur man än ser ut.

Andledningen till att jag lägger ut den här bilden är att jag vill att alla ska få leva sitt liv som de vill. Jag vet att det finns människor med jättedålig självbild och de tror att de är jättetjock även om det inte är så och jag önskar att alla de kunde få bättre självförtroende.

Det finns människor som har kommenterat vad jag äter och jag trodde att de var sådana som man kunde lita på. Man fatatr inte hur mycket det sårar förän man själv får höra i något elakt. Jag är så trött på alla som håller på med massa dieter och annat strunt och som inte behöver det.

Om någon vill vara med mig på att acceptera sin kropp som den är så kommentera ett hjärta. Jag hoppas att de som kommenterar verkligen menar det.

Kram alla som vägrar trådsmalhet<3


Tid att pusta ut

Äntligen är soprovet och hemkunskapsprovet gjort. Skönt att det är över,men det är fortfarande massa prov kvar. Sånt är livet helt enkelt.

Nu har jag och mamma satt upp ljusstakar i fönstren. Man får värsta julfeelingen av alla ljusstakar. Tur att det är mindre än en månad kvar till julafton. Det börjar bli dags att inhandla lite julklappar. Jag älskar att ge bort julklappar,det är lika roligt att få som att ge. På tal om att få så undrar jag vad jag får i julklapp. En mobil står högst upp men jag tror inte jag får någon. Fast jag blir glad för allt jag får. Det är ganska roligt att inte ha någon aning om vad man får.


Många julkramar<3

Inte så normal,eller?

Jag är nog inte så normal. (Jag orkar inte ta ett utlägg för vad som är normalt eller inte just nu. Jag använder det ordet nu så får jag diskutera det någon annan gång.) Fast jag har väl aldrig varit riktigt normal heller. Det är som det är med det. Men tillbaka till saken. Jag kommer på mig själv med att önska att jag levde någon annans liv. Förstå mig rätt, jag älskar min familj över allt annat och skulle inte vilja byta bort något i mitt liv. All erfarenhet jag har fått och allt annat som man värderar högt. Men jag måste verkligen bekänna att ibland (eller ganska så ofta) så önskar jag att få testa på ett annat liv. Ett liv jag skulle vilja testa på är Ebba von Sydows liv. Jag tycker hon är jättefin och så otroligt begåvad. Hennes jobb verkar hur kul som helst och jag antar att hennes garderob inte är så dum heller. Men jag skulle som sagt aldrig vilja byta bort mitt liv. Jag fattar att alla har inte det så bra som det kan verka. Jag är jättenöjd med mitt liväven om man skulle vilja testa någon annans liv för en dag eller två. Det kanske inte är så "onormalt" att vilja vara i någon annans kläder för en dag. Jag tror alla kommer uppleva det någon gång i sin livshistoria.


Ha det bra<3


Kommentera gärna i vilkens kläder ni skulle vilja vara i för en dag eller två.

Min framtid?

Sitter här och funderar på min framtid. Inte för att jag vet så mycket om den, förutom typ att om några veckor slutar vi i skolan och i augusti nästa år börjar jag på gymnasie och att jag fyller 16 år i maj. Men de är ju sådana saker som man vet. Varje år den 28 maj blir jag ju ett år äldre och varje jul får man jullov och i augusti varje år börjar man i en ny klass.
Det jag funderar på är lite längre bort. Det känns både så skrämmande och förtjusande att inte veta allt. Min dröm är att bli sjuksköterska men jag kanske blir något helt annat Jag skulle vilja flytta till Uppsala efter gymnasie men jag kanske hamnar i KIruna. Man vet aldrig hur saker och ting blir. Inte ens när man vaknar på morgonen. Tänk att vi vaknar upp varje morgon och inte vet vad som ska hända, ingen aning över huvudtaget. Vissa säger att människa är feg men det man inte tänker på är att vi vaknar upp varje morgon utan att veta något hur dagen ska bli.

Så beröm dig själv för att du orkar gå upp varje morgon utan att veta vad som ska hända. Det är sådant vi inte tänker på.

Ha de bra<3

Piggare

Nu har jag äntligen pluggat klart. Efter jag hade fått i mig lite mat (väldigt god mat,klyftpotatis och viltsås och kött) fick jag lite ny kraft och blev mycket piggare så jag satte igång med son och hemkunskapen. Så nu känner jag mig väldigt duktig. Jag skrev tre sidor med ordförklaringar till son och gjorde klart instuderingsfrågorna till hemkunskapen. Känner mig väldigt duktig;)

Igår var ju jag,Madde och Mathilda till Stockholm och vi hade det jättemysigt. Jag införskaffade en grå tröja med cupcakes på Monki och en portmonä (stavning?) på samma affär. Jag köpte också en julklapp till min hemliga kompis,men jag tänker inte säga på vilken affär för då är det ingen hemlighet. Jag längtar till vi ska fira våran lilla jul tilsammans Lina,Linnéa,jag och Madde. Det var så mysigt förra året.

Jag har räknat ut att jag kommer att få i Luciatåg fyra gånger. Först på fredagen med skola i Heliga Trefaldighetskyrkan,sen på lördagen med ungdomskören i Hedesunda kyrka.
På söndagen ska vi ut på ålderdomshem med skolan och på tisdagen ska vi ut igen med skolan. Ska bli jätteroligt, jag som älskar Luciafiranden.



Ha de bra<3


Tråksöndag

Blä,vilken tråkig dag. Jag är jättehängig och trött och orkar ingenting. Klockan är redan halv ett och jag har inte pluggat nått. Måste plugga so och hemkunskap. Bläääää...

Pratade med min gulliga mormor idag och hon lovade att hon skulle sticka raggsockor åt mig. Det är så mysigt att ha på sig när man fryser.


Nu ska jag gå och försöka rycka upp mig så jag inte somnar

Ha de


Pluggsöndag

Usch,idag ska jag typ plugga hela dagen. Känns inte speciellt bra men de är nödvändigt. Ska plugga till fysikprov,hemkunskapsprov,samhällsekonomi och skriva spökhistoria plus läsa ut engelskaboken. Fast jag antar att det kommer bli några avbrott eftersom jag inte känner mig så motiverad idag;)

Vet inte om jag kommer att hinna blogga så mycket nästa vecka för det är mycket läxor och massa annat jag ska göra. På tisdag är det kör,onsdag är det öppet hus på Polhem och sen var det massa annat som min lilla hjärna inte kommer ihåg. Men jag ser fram emot lördag för då åker vi äntligen till Stockholm. Jag lovar att det blir shoppa för hela slanten.

Jag måste bara berätta att jag har hittat ett gymnasium som bara har vårdutbildningar och det verkar hur mysigt som helst. Grejen är bara att det ligger långt bort. Välidigt långt bort. I Helsingborg. Varför bor jag inte i Helsingborg? Jag vet inte riktigt om jag skulle våga och orka flytta så långt bort. Vem ska hjälpa en med läxorna och man måste sköta allt själv. Varför måste det vara så långt bort?

Ha en bra söndag<3 

Till dig Lina

På ett inlägg i kommentarerna skrev Lina att hon kollade min blogg flera gånger om dagen och att hon är nog mitt största fan. Till och börja med, tack Lina, blir jätteglad att höra det och sen skulle det vara lite dumt av mig att inte uppmuntra dig att fortsätta läsa min blogg så jag tillägnar detta inlägg till dig Lina. Hoppas du uppskattar det.


Äntligen är det helg. Imorgon ska jag och mamma baka lussebullar. Ja,jag vet det är ganska tidigt men nästa helg ska jag, Mysmadde och Mumsmathilda till Stockholm och första advent ska mamma,pappa och mormor på konsert så då hinner vi inte då heller så det fick helt enkelt bli den här helgen. 

Ha en bra helg<3 

Jag vill ha...

        

Är de inte otroligt söta? Jag vill ha båda två. När jag blir vuxen ska jag skaffa en boxer och en basset. Så länge får jag trösta mig med dessa fina bilder.

Fattar inte

Snälla någon som är litr smartare än mig berätta hur man ser hur många som har besökt ens blogg. Jag fattar inte staistiken med en blå linje och en röd linje. Snälla snillen där ute hjälp mig.

Frånochmed idag är det här en svordomsfri blogg. Hoppas alla kan respektera det

Bullbakarblogg by Bea

Ja, precis det namnet skulle jag villa ha på min blogg men det är ju lite svårt för då måste jag lägga ner den här bloggen och starta en ny och jag tycker inte att det är värt de. Jag kan inte ta åt mig äran för hela namnet för det var Carinsom sa bullbakarblogg och sen kom jag på by Bea själv för då blev det väldigt många B. Inte så interessant egentligen;)

Inatt är mamma borta för jobbet bjöd på mat och teater i Stockholm och sen skulle hon sova hos mormor så det är bara jag och pappa hemma och hundarna förstås. Vet inte när mamma var borta sist så jag hoppas hon får det trevligt och jag och pappa ska festa på julmust och punschrullar. Mysigt!

Jag måste bara säga att förut så tyckte jag att Ebba von Sydow verkade lite bimboaktig men efter att ha läst hennes blogg så fick jag raskt ändra mig. Den uppfattningen jag har om henne nu är att hon verkar riktigt smart och dessutom så är hon riktigt fin tycker jag. Jag måste sluta döma människor utan att jag vet hur de är.



Jag undra varför jag måste tycka om alla människor antingen inte vet vem det är eller tycker är lite rubbad. I skola när jag pratade jag om Josefin Crafoord och ingen visste typ vem det var. Lika med Lauren Conrad i The Hills. 
Men jag grinar inte ihjäl mig över det. Jag tycker ändå Josefin och Lauren är bra.
Josefin Crafoord           

Blev ett ganska långt inlägg så nu kan du inte klaga Madde på att jag aldrig skriver;)

Ha det bra sålänge<3



Livräddare

Igår fick jag lära mig rädda liv så nu är jag livräddare. Fast jag har världens träningsvärk i armarna idag och ont i händerna men jag grinar inte ihjäl mig över det;) 

Idag kanske jag ska göra matlagningsprov på hemkunskapen. Känns lite sådär eftersom jag ska göra en tomatsoppa och jag har aldrig gjort den förr men jag får göra mitt bästa helt enkelt.



Nu ska jag gå och fixa det sista så jag inte missar bussen

Ha det bra

Farsdag

Eftersom det är farsdag var vi in till stan och åt. Jag åt filé black and white,väldigt gott. Johannas kompis Johanna var med och hon hade en jättehäftig väska och så började vi prata om vintage och hon berättade att i Stockholm finns ett ställe med jättemycket vintageaffärer. Skulle vilja åka dit någon gång.


Imorgon är det skola igen. Känna faktist ganska bra för det betyder en dag närmare stockholmsresan och en dag närmare jullovet.

Ha en bra vecka<3


Jag är kär

Jag är kär... Och inte bara lite småförälskad utan typ tokkär.

Nokia E17 är min nya kärlek. Jag bara älskar utseendet på den. Helt otroligt. Gissa om den står högst upp på önskelistan.



Imorgon är det farsdag och jag har faktiskt fixat en present och jag och mamma ska göra en tårta också. Sen på kvällen ska pappa,mamma,jag,Johanna och Johannas kompis Johanna ut och äta. Ska bli mysigt!

Jag vet inte vad jag ska göra. Mamma och pappa blev bortbjuden på mat men jag ville inte följa med så jag stannade hemma men nu vet jag inte vad jag ska göra. De är bara dåliga saker på tv i kväll, fast halv tio är de Svensson,Svensson på ettan iallafall.


Ha en bra lördagkväll<3 


Utmanad

Jag har blivit utmanad av Linnéa,linneaafriman.blogg.se
Regler:

*Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanat dig.
*Berätta 7 saker om dig själv,både alldagliga och knäppa.
*Utmana 7 stycken i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem.
*Låt dem få veta att de har blivit utmanade.
 


1. Jag har aldrig blivit kysst
2. Jag diggar Josefin Crafoord
3. Jag är helt tokig i allt som är lila
4. Jag har fobi för ormar
5. Jag är barnsligt förtjust i julen
6. Jag vill ha ett stort bröllop om jag skulle gifta mig
7. Jag älskar The Hills mot min vilja


Skola igen

Imorgon är de skola igen. Känns väl sådär, men de är som de är. Vi har bara 6 veckor och 2 dagar kvar i skolan tills jullovet. Det känns inte så jättetungt för snart är det dax att välja till gymnasiet. Det är så skönt att jag vet vad jag vill gå. Hoppas att jag kommer in, fast de tror jag. Den som hade lägsta som kom n hade 50 eller 60 poäng så de ska nog inte vara några problem. Det som är det värsta är att jag antagligen kommer att skiljas från Madde. Jag tycker du ska gå barn och fritid istället;)

Ha de bra och ta hand om







 

Depressionernas tid?

Varför måste hösten vara så jobbig för så många? Jag tror att de är jättemånga som mår dåligt på hösten. Kanske är de för att vi går mot mörkare tider och att vi kommer längre och längre ifrån sommaren.
Jag önskar att flera människor skulle få må bra. Jag tycker de känns så orättvist att jag får må så bra nu medans många lider och mår dåligt. Men jag ska inte gå och gräva ner mig för de. Man ska vara medveten om att de finns dom som behöver hjälp men man ska absolut inte glömma bort sig själv. Ingen mår ju bättre för att du går och gräver ner dig över nån annans problem.


Måste bara få säga att jag tycker jag har varit riktigt duktig idag. Jag har läst ut en bok som ska vara klar till på tisdag. Jag hade läst cirka 50 sidor innan och den är 300 sidor så jag har läst ungefär 250 sidor idag.
Boken heter Flickan som överlevde och handlar om en flicka och hennes storasyster som vandrar genom andra världkriget i Tyskland för att komma tillbaka till sin mamma. Den var så bra. Lätt en av mina favvoböcker.



Ha de nu så bra i snön

RSS 2.0