Miljöproblem och shoppingproblem

Nu har ännu en helg gått. Imorgon är det måndag,men jag känner inte av söndagsångest speciellt mycket. Tror det mycket beror på att det bara är en vecka kvar till påsklovet. Efterlängtade påsklov! Och veckan efter det får vi preliminärt besked till gymnasieintagningen. Spännade med stort S.

Igår var jag och mamma på En shopaholics bekännelser på bio. En rolig film,helt klart sevärd. Det var en sån där film som inte är jättedjup men den hade ett bra budskap och var underhållande.


Varför får man en känsla ibland av att man vill rädda hela världen? Jag önskar att jag kunde göra fred på jorden,ta bort all fattigdom,alla miljöproblem,våld och brott....
Jag förstår att jag inte kan rädda hela världen,men jag vill ändå göra skillnad. Jag vill inte vara en person som säger att miljöhotet inte är så stort och att fattigdom alltid kommer att existera. Visst,jag är fullt medveten att fattigdomen antagligen aldrig kommer att utrotas och att fred på jorden är en ren omöjlighet men jag som individ borde kunna göra en liten skillnad iallafall. Frågan är bara var man ska börja? 

Ha en bra kommande vecka<3


Vanlig onsdag

Ja,då har ännu en onsdag gått. Nu är halva veckan avklarad och snart är det helg. Ska bli väldigt skönt att få sova och nu har jag verkligen bestämt mig för att ta igen alla matteläxor jag ligger efter.

Idag skrevs nationellt prov i engelska. Lite lustigt för jag och Madde satt och pratade om provet på väg till skolan och jag sa att jag önskade att man fick skriva om sitt drömyrke,och när jag kollar i häftet får jag mig ett gott skratt när jag ser att man får skriva om det. Jag kanske är synsk ;)

Ha det bra<3


Troy 7 år

Hej Hallå!! Hoppas alla har haft en bra tisdag. Min har väl varit sådär. Ibland känns det som om man försöker att vara snäll mot alla och så får man bara skit tillbaka. Men man får ruska av sig det och tänka att det blir en bättre dag imorgon.

Imorgon är det onsdag,vilket innebär en skön dag, Vi slutar inte förän halv fyra men vi har nästan bara roliga lektioner. Jag har varit borta de senaste två gångerna på slöjden så nu gäller det att sätta fart med väskan. På idrotten vankas det simning. Känns ganska okej mot hur jag brukar känna.

Nu ska jag snart äta mat och sen blir det plugg till tyskaprovet på fredag.

Lägger in en liten bild på min sötnos som fyller 7 år idag.


Ha det bra<3


En kortvisit

Hej Hallå!

Kändes som om det blev en kortvisit i skolan idag,pga halv studiedag. Vi slutade vid tolv och sen bar det av ner på stan med Maddepadde. Köpte ett par bikinibyxor,så nu är min bikini komplett. Införskaffade också tre par trosor på Vila och en tröja på Cubus som jag bestämde mig för att lämna tillbaka. Hann inte testa den med risk att missa bussen så det blev en chansning. Vid två tog jag bussen hem och mötte mamma vid ica för att handla. Köpte en Mer och vindruvor till nationella provet på onsdag. Man behöver små sockerkickar för att orka;)

Kom hem och åt mat och sen blev det läxstund. Inte speciellt kul men det måste göras. Nu är det iallafall gjort och jag är stolt över mig själv att jag gjorde klart hela engelskahäftet;) Otroligt hur jag babblar,har nog fått prata för lite idag.

Nu ska jag ta mig lite blåbärssoppa och klockan åtta blir det Nytt läge. En lite tår i ögat att Design;Simon och Thomas är slut. Jag diggar dem starkt=)


Ha det bra<3


3 veckor...

...har gått nu sen senaste inlägget. Vet inte riktigt vad jag ska skylla på. Brist på fantasi,kanske?

Jag känner mig så annorlunda på något sätt. Jag vet inte vad det är eller hur jag ska beskriva det,men kanske är det för att våren är i full blom. Jag känner helt plötsligt att jag vill ta tag i allt sådant som jag tidigare har tyckt varit ett stort problem. Kankse är det för att det har hänt mycket i skolan,men tydligen var det en bra förändring. När en dörr stängs öppnas ett fönster,eller hur? 

Idag har jag varit och hjälpt till på lutherhjälpens loppis tillsammans med Linnéa,Maja och Madelene. Var jättekul,men det var synd att Lina inte var där ,men det kommer flera gånger=)

Imorgon kväll är det dags att spela upp musikalen. Om någon vill komma och titta så är det 18.00 i Hedesunda kyrka. (Jag tror att de som läser min blogg är med i musikalen,men man vet aldrig;))



Jag blir så lycklig av solen och snart väntar sommarlovet=)


Ha en bra helg<3


 


RSS 2.0