Valbo och kilklackar

Hej hopp!

Jag tror jag nästan slår rekord med två inlägg på en dag. Nej,skämtosido jag tänkte visa det som inhandlades idag i Valbo.
 

Det är lite svårt att se vad det är på bilderna,men det är en väska i svart spets med en rosett på. Den inhandlades på Glitter och den ska jag ha på skolavslutningen. Det fiffiga är att det är ett axelband också utifall man vill ha den som vanlig väska.
Den vita koftan ska jag också ha på skolavslutningen och den är köpt på Gina tricot.
 

Från början var det tänkt att jag skulle ha mina gladiatorsandaler på avslutningen men nu har jag ändrat mig till mina gamla kilklackar. Det känns lite festligare,så det ska nog bli bra. 


Imorgon är det sista dagen på helgen,suck. Men nu är det så lite kvar i skolan så man vill nästan att det ska bli måndag. 

Ha det bra<3
 

Uppsala

God Förmiddag!

Igår bar det som sagt av till Uppsala. Så nu vet jag hur min framtida stad ser ut och jag är mycket nöjd med resultatet. Verkar vara en trevlig stad med trevliga människor. Inte lika hysterikt som Stockholm.

Vi åkte vid åttatiden till Tierp för att ta upptåget. Sen gick jag och Madde i Forumgallerian fram till lunch. Lunchen blev på en mysig pizzeria med mycket goda pizzor. Sen bar det av till fler affärer och sen blev det en fika på ett café.
Efter det värkte fötterna och vi var nöjda så vi tog tåget hem igen. En väldigt bra dag och jag är väldigt nöjd med det jag hittade. Så här kommer bilderna som ni ville ha=)

Väska från MQ

Tshirt/Tunnika från Monkey

Tunnika från Monkey

Man fick denna tshirt
om man handlade på
Forumgallerian

Jeansjacka från MQ

Skor från New Yorker

Idag blir det en sväng till Valbo på jakt efter en svart kofta och en väska.

Ha det bra=)

Uppsala here I come!!!

Hej!

Äntligen lite ledigt. Är så skönt att bara vara,men samtidigt så är det inte långt kvar i skolan. Bara några få dagar kvar i grundskolan. Äntligen klar efter tio år. Men det tråkigaste är att jag och Madde inte längre kommer att gå tillsammans. Efter tio år skiljs vi åt. Men vi kommer såklart att ses ändå=)


Allt går så fort på våren. Det blir ljusare i ett nafs och tiden bara rusar iväg. Känns som om det är jättemycket att se fram emot nu.
Imorgon åker jag och Madde med mamma och mormor till Uppsala på en riktig shoppingdag. Hopppas att vi hittar mycket fint=)
På torsdag fyller jag 16år! Dags att börja övningsköra.
Vi ska på niornas middag,paddla,ha klassens dag och avslutning om bara några veckor.
Jag ska till Rättvik för första gången.
Jag ska på Bröllop!!!!!

Ha det skönt i vårsolen!!(eller är det sommarsol?)


Bandymatch och Polly

Hallå!

Äntligen är det helg! Så skönt att få sova länge och göra ingenting. Fast nu är det inte långt kvar i skolan. Bara några få veckor kvar,men ack så mycket att göra. Men det löser sig nog,som det alltid brukar göra.

Här kommer ett litet urval av saker som har hänt sedan senast:

I torsdags bröts lektionerna vid tolv och sedan efter lunchen bar det av till Träffen i Sätra. Där spelades nämligen skol-DM i innebandy. Våra pojkar kämpade på väldigt bra och efter endast 16 sekunder sattes första målet. Sen gick det dock utför och matchen slutade 2-3 till bortalaget. Jag och Madde var så arga,vi gillade inte riktigt bortalaget;)


I fredags (igår) bar det av till Årsunda för avslutning med Polly. Som vanligt så var det helt underbart. Vi åt så magarna stod i fyra hörn,spelade spel,tog en promenad och åt lite till;)

När vi var ute på promenad gick vi ner till stranden och Linnea knäppte otroligt fina kort. Ni kan kolla på några av dem på hennes bilddagbok. Det är ett kort på mig och Madde(när det ser ut som om hon ska äta upp sitt armband) när vi sitter i soffan och jag ser precis ut som Johanna. (kanske förstärks lite av att jag har hennes klänning;))

Idag har vi varit till Valbo och köpt tårta eftersom pappa fyller år. Jag skulle lämna tillbaka ett par skor på Eurosko,men icke sa nicke. Eftersom de inte hade den sorten ville de att jag lämnade dem i stan. Så jag fick snällt gå ut därifrån med mina skor och utan pengar.

Nu ska jag kolla på Oprah!

Ha det bra<3


090513

Hej Hopp!

Har varit en vanlig dag idag. Har varit i skolan och gjort lite nytta. Börjar äntligen bli klar med min väska på slöjden. Om man kunde få MVG i nerlagd tid skulle jag definitivt få det. Det har tagit typ en hel termin. Men jag antar att jag inte kommer att få något MVG eftersom den inte är så bra. Det återstår att se.

På idrotten idag kom det fruktade konditionstestet. Elljusspåret vid åkermanskulle,3.7 km. Ja.jag vet inte om man ska säga så mycket,ord känns överflödiga;) Nej,jag är faktiskt nöjd med tiden. Men nu sitter jag med klump och rossel i halsen pga min dåliga kondis. Det låter som om jag har rökt i 40 år. Inte kul.

Ikväll blir det nog lite mammadotterkväll,eftersom pappa åkte ut och fiskade. Fast jag är ju inte direkt så jättesocial som sitter framför TV:n med datorn. Jag får ta och bättra mig;)

Grattis igen på namnsdagen,Linnéa!!!

Ha det bra<3 

Uppdatering

Hej Hopp!

Nu var det verkligen länge sedan jag skrev något. Känns som om jag varken har tid eller inspiration,men nu kommer det ett litet inlägg.

I lördags var jag,Madde,Pia,Kerstin och Thomas och lyssnade på Marcus i Pingstkyrkan. Det började klockan tolv med ett frukostmöte. Väldigt god frukost måste jag säga=) Självklart var det otroligt intressant att lyssna på Marcus.
Efter det var vi en sväng till Dollar Store och sen blev det lite shopping på stan. Köpte äntligen min parfym, I do från Make Up Store. Den luktar underbart! Och ett stort plus är den fina flaskan=D
Linnéa köpte en helt underbar tunnika på Vero Moda med massa sommarfärger. Hon passade verkligen i den.
Efter shoppingen bar det av till Buddys för lite mat i magen. Jag tror att jag,Madde och Linnéa blir väldigt djupa när vi kommer dit;) Båda gångerna vi har varit där har vi disskutera djupa saker. Väldigt mysigt och givande.
Efter att magarna var fyllda började färden tillbaka till Pingst. Den kantades av cruising,både fina och fula bilar.
Klockan sju var det ett till möte med en man vid namn Stefan. Det är en upplevelse jag aldrig kommer att glömma. Det mötet betydde mycket för min framtid.

Idag har jag varit till frissan. Klippte dock inte mig eftersom jag vill spara på håret till skolavslutningen. Jag tänkte färga håret orange,men det slutade i en rödorangekopparfärg med blonda slingor. Jag blev väldigt nöjd,så nu är jag fin till avslutningen och slipper den fula utväxten=)

Nu vet ni lite vad som har hänt den senaste tiden.

Nu ska jag snart titta på sjukhuset=)

Ha det bra<3


RSS 2.0