Sista timmarna




Klockan är cirka kvart i sex och det betyder att det bara är ett fåtal timmar kvar av 2008. Ärligt talat så kommer jag inte ihåg så mycket av året. Det jag vet är att jag har förändrats mycket som person av olika saker. Saker som inte alltid har varit så roliga men som har gjort mig till en starkare person och format mig till den jag är idag.
Under den sista delen av året har jag lärt känna en ny person. En person som jag har haft fel uppfattning om och nu inser är en riktigt härlig människa. 
Jag har också lärt mig vilka mina riktiga vänner är. De som betyder nått för mig och får mig att må bra. De jag kan skratta med och vara den jag är.

Ha en bra kväll alla där ute och ett gott nytt år!!!!


Dålig uppdatering

Ber om ursäkt för dålig uppdatering. Saken är att jag inte har vetat vad jag ska skriva. Händer inte så mycket i mitt liv just nu så det finns inget speciellt att berätta om.

Jag vet inte om jag ska noja eller vara glad att börja i skolan igen. Det är ju ganska många dagar kvar tills vi börjar men det börjar närma sig. Saken är den att det är sista terminen i grundskolan. Och när det är avklarat så väntar förhoppningsvis omvårdnad. Jag ska ju iallafall gå nån slags gymnasielinje. Vi får väl se om det blir omvårdnad. Och efter det vet man inte vad jag tar vägen. Kanske till Göteborg eller Umeå. 
en det är också sista terminen med min klass. Jag älskar inte min klass men det är ändå min klass. Jag har spenderat två och ett halvt år med dem. Våran klass har gått igenom mycket och snart är våran resa slut. Det som ska bli spännande är att se vilka man håller kontakten med. Och när vi kanske träffas om tio eller tjugo år på en klassträff. Kanske sitter någon i fängelse,någon kanske är alkohlist,någon kanske tillochmed har gått bort. 

Dit jag vill komma är att jag inte vet nått just nu om vad som komma skall. Saken är den att livet är ett stort mysterium. Vi vet inte vad som händer imorgon. Och det är nog tur.

Ha det bra<3


 

Besvikelser

Varför känns det ibland som om livet bara består av besvikelser? Den ena efter den andra. Man trodde att människor var på ett sätt men inser att det inte alls var så. Varför?


Bara 2 dagar kvar

Hjälp, det är bara 2 dagar kvar till den såkallade doppardagen. Jag är lika spänd som en femåring på vad jag får i julklapp. Jag vet, det är barnsligt men det är så spännande att inte veta vad som ligger och väntar innanför julpapprena. Undra om jag kanske ska ha lite rim på julklapparna. Fast jag är inte speciellt kreativ så det får nog bli färdiga.



Ha de bra<3

.

Varför kommer klupen i halsen tillbaka hela tiden. Den trycker och värker i halsen men vägrar att försvinna. Varför försvinner den inte. Varför vill jag gråta, varför vill jag gråta tills det värker i ögonen och huvudet bultar. Varför kommer samma känsla tillbaka hela tiden. Känslan av att nått är fel,fast jag inte vet om det. Det värker i hjärtat och trycker i halsen men inga tårar kommer. Var har mina tårar tagit vägen?


Jag vill gråta,men inga tårar syns i mina ögon. De bara känns i mitt värkande hjärta.


En dag kvar

Imorgon är det sista dagen i skolan. Först bär det av till Heliga Trefaldighet där det ska musiseras. Ska bli jättekul att lyssna på Ellen. Jag och Mathilda sat och lyssnade på henne idag och hon är sjukt begåvad. Jag hoppas att hon kommer lågt inom musiken. Efter kyrkan blir det betygsutdelning och sen det efterlängtade luccefikat. Blir nog inte en sån lång dag men jag och Mathilda måste göra klart beställningen med våra klasströjor. Vi satt hela efetrmiddagen och försökte få ihop allt men vi blev ändå inte klara. Typiskt, men så är det.


Ha de bra<3

 

Snart slut

Snart är skolan slut. Bara två dagar kvar. Imorgon är det pysseldag eller nått liknande i skolan. Kul, förutom att vi från Hedesunda måste sitta och vänta i skolan i en och en halv timme. Varför ska alltid vi straffas???? (Jag vet,jag är sjukt gnällig idag. Ni får ursäkta)  Och på fredag är det avslutning. Jag ska ha min nya klänning och mitt nya armband. Ska bli roligt. Och traditionsenligt så ska Johan läsa dikten. Den där med endast tomten är vaken. När de andra har gått hem så ska vi i lilla luciatåget fika och ha det mysigt. 


Ha det bra<3 

Finaste låten

En av de finaste låtarna jag vet är Fields of Gold. Jag kan lyssna på den hur många gånger som helst utan att tröttna. Det är nått visst med den låten som får en att vilja gråta.
Jag tror jag behöver gråta lite. Det värker i kroppen av gråt. Jag vill gråta men det rullar inga salta tårar ner för min kind. Jag vill gråta för alla som är ensamma. Alla som är sjuka. Alla som är utsatta för våld. Alla som är utsatta för svält.
Men jag kan inte gråta. Det kommer inga tårar ur mina ögon. Det enda som känns är den klump som trycker i halsen. Trycker och vill ut genom tårar. Stora, salta tårar som rullar nedför min kind. Men det kommer inga tårar. Det är alldelles torrt i ögonen. Det enda som känns är den tryckande klumpen i halsen och mitt värkande hjärta.
Mitt hjärta som värker för all orättvisa i världen.
 

Bara 11 dagar kvar...

...till julafton. Jippie!!!!!!!!! Jag längtar så mycket. Fast jag måste nog skynda på att köpa klart alla julklappar.

Till min stora förtjusning så är det The Hillsmaraton på MTV nu i helgen. Gissa om jag kommer att sitta bänkad framför Tvn.


Ha en bra Luciadag<3


Jag ber om ursäkt...

...för väldig dålig uppdatering. Men det är så att jag har inte riktigt orkat eftersom jag har varit sjuk. Jag har trotsat febern och gått till skolan för att inte missa nån luciaträning.
Och på tal om lucia så är det i morgon de gäller. Jag är jätterädd att jag ska snubbla eller sjunga fel. Till råga på allt så ska jag och Madde gå in först. Jag tror jag kommer att svimma av ren nervositet i morgon, men man får hoppas på det bästa.

Nu ska jag gå och packa till i morgon så allt är fixat och klart.

Ha en bra Lucia<3

Inte sjuk...

Jag vill verkligen inte bli sjuk nu. Det är massa i skolan och det finns ingen tid att vara sjuk. Vaknade i morse och var jättetrött och slapp. Bestämde mig för att stanna hemma och ta det lugnt.
La mig på soffan och kollade på the voice. Sen vaknade jag en timme senare och var jättevarm. Nu har jag feber och det är inte kul. Jag är jättevarm och det känns som om det kokar i hela kroppen. Jag vill verkligen inte vera sjuk nu.

En liten tröst är iallafall att det har börjat snöa ute. Äntligen blir det lite vitare och inte så grått och blött.
Och på tal om snö så är det bara 20 dagar kvar till julafton. Jag är inte klar med alla julklappar på långa vägar. Måste försöka köpa klart allt snart. Kanske ska ta och slå in de julklappar jag har köpt så kanske jag känner mig lite friskare.

Ha det bra i snöyran<3

Depp värre

Jag vet inte vad jag ska sriva riktigt. Om jag skulle skriva det jag känner inom mig så skulle det bli väldigt tråkigt att läsa. Jag känner mig lite nere och det känns som om jag skulle behöva gråta. Det värker i hela kroppen och jag tror att det beror på att det var väldigt länge sedan jag grät.

Av den här andledningen så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Jag tror att jag avslutar det här inlägget nu.

Kram alla underbara<3

RSS 2.0