Dermalogica

Har totalt glömt bort att berätta om mina besök på Face & Body Center. Eftersom jag ändå bara sitter här och slöar (misstänker att jag har feber) så kan jag ta och knattra ner hela historien nu.

Det hela började med att jag fick något ryck att jag minsann skulle hitta någon hudvårdprodukt som funkade för mig. Var ganska trött på att behandla med starka medel som inte hjälpte och ha en hy torr som sandpapper. Efter mycket letande på internet så verkade de flesta på nätet ganska enade. Dermalogica var bäst. Dyrt men bra.
Jag sökte på produkten och fick fram att både Elin Kling och Stinalee (två av mina favoriter) använde denna produkt och verkade mycket nöjda med resultatet. 

Efter vidare sökningar hittade jag på Face & Body Center som var återförsäljare för produkten och även utförde en såkallad Facemapping,en slags undersökning där en hudterapeut tittar igenom din hud och bedömmer vilka produkter som passar bäst för just dig. 

Så jag gjorde slag i saken och fick en tid för Facemapping. En jättettrevlig kvinnna utförde facemappingen och jag fick förtroende för henne direkt. Hon försökte inte pracka på mig massa saker utan rekommenderade vad hon trodde var bäst. Hon sa att jag absolut inte hade acne (!) utan att det bara var en obalans i huden och att orenheterna låg ytligt. Med rätt produkter och en ordenligt rengöring hade min hy alla chanser att bli bra.

Mindre än en vecka senare så var jag på en ansiktsbehandling. En blandad upplevesle skulle man kunna beskriva det som. Hon började med att tvätta ren huden och sédan fick jag ligga i ånga för att porerna skulle öppna sig. Efter det så klämde hon precis alla porer och det var inget för fegisar. Aj vad ont det gjorde! 
Efteråt fick jag ligga med en mask som kylde ner huden och det var riktigt skönt. 
När behandligen var klar (tog en timme ungefär) så såg jag ut som om jag fått en tomat i ansiktet. Jag var knallröd! Men tur som var så provsminkade hon mig med Id bare minerales så jag kunde visa mig på stan igen;)
Fick lära mig att alla flytande fondationstäpper till huden och det bästa är att använda id-smink. Hon sa även att det är bättre för huden att ha id-fondation på sig än att vara utan,eftersom det innehåller solskyddsfaktor och mineralerna reparerar huden. 

Efter behandligen köpte jag Dermalogicaprodukterna. En rengöring (special cleansing gel) och en mjukgörare (active moist). 

Så nu är jag i full färd med att tvätta mig morgon och kväll och det bästa med produkterna är att de inte innhåller massa färgämnen och parfym. Ja,inte luktar de rosor precis men det funkar absolut ändå. 

Än har jag inte sett några resultat men jag fick förklarat för mig att en hudcykel är 6 veckor och det tar minst två hudcyklar innan man ser resultat. Som med alla andra produkter så blossar det ut ganska mycket i början men jag vet ju att det väntar något bra som är värt att vänta på:)


Ja,ni undrar kanske vad detta kalas kostade och det är inte billigt. Men man får tänka på vad man får för pengarna och det är mycket svårare att få bort orenheter när man är äldre så det är definitivt värt att göra det nu.
Facemappingen kostade 150 kr men i de flesta ansiktsbehandligarna så ingår en facemapping och brynplockning. 
Den ansiktsbehandling jag gjorde kostade 675 kr för 1 timme.
Special cleansing gelen kostade 365 kr och Active moist kostade 425 kr


  
Dermalogicas Hemsida

Face & Body Center


                                      

25/12

Ja,då var det dagen efter julafton. Gårdagen var lugn och firades med familjen. Här kommer en lista med alla mina julklappar;
Parfym-Go girl
Svart linne
Påslakan och örngott
Nagellack
Smycken
En bok
Elle
Presentkort på Twilfit
Pengar
Godis

Nu kan jag äntligen köpa min kamera! Men jag väntar lite till på ett bra erbjudande,för jag åker inte på mellandagsrea igen. Gjorde det förra året och det var fruktansvärt...

God Jul!



Hej mitt vinterland








Movietime

Nu:titta på Twilight för första gången. Frälst eller inte återstår att se.

Uppdatering på namnfronten:

Pojknamn:

Melker

Mio 

Elliot

Neo

Milo


Flicknamn:

Meja

Bell

Molly

Ariel

Med en nypa salt och humor

Ja,då har snart en hel vecka sprungit förbi igen. Tiden bara rusar iväg och idag är det exakt två veckor kvar till julafton. Spännande enligt min mening.








Klockan tickar,vattnet droppar från kranen och Beatrice tänker så det knakar vad hon ska skriva om...

Klockan tickar ännu högre och Beatrice funderar fortfarande...

Ja,jag nämnde ju julen och anledningen till att vi firar jul är ju faktiskt inte för att få drivor med paket,utan Jesusbarnet föddes på denna dag. (Inte idag alltså för idag är det Nobeldagen,men den mannen får vi prata om en annan gång) Och då när vi ändå är inne på barn (Ja,Jesus var också en baby från början trot eller ej) så kan jag ta upp något jag funderat på länge. Namn på mina barn,om jag nu får några. Har några jag har fasnat för:

SagaLee (kan även stavas SagaLi,vet ej vilket jag tycker är finast)

Astrid

My

Pi

Svea

Alfons

Alex
(uttalas aaalex,)

Nu vill jag höra vilka namn ni tycker är fina. Släng in en kommentar eller två;)



Ha en fin helg<3


RSS 2.0