Vasa knäcker allt

Gissa vad jag har gjort för första gången idag......
Jo, jag har druckit julmust. Vasas julmust är lätt den godaste. Vilken dag. Först snö och sen riktig julmust. Fattas bara en tomte nu;)


Må så gott och ta hand om er

 


90210

90210, säger de dig nått...? Jag kan ge en ledtråd att de är en del av ett namn på en tvserie. Ok, de är ju Beverly Hills. Har kommit på att dom har börjat sända gamla avsnitt på tv400. De är faktist bra, plus att dom har så sjukt fula (förlåt!) kläder. Säger bara att de var tur att man inte var ungdom då. Jag kan säga att de är värt att kolla på ett avsnitt eller två. Man fattar bra fast man inte har sätt från börja. Jag tycker de är så drygt med serier som man måste se från början för att förstå nått.
 Så har du en stund över så kolla på ett Bevanavsnitt.
     


Ja, jag kan ju också berätta att till min stora förtjusning har första snön kommit. Jag antar att den försvinner ganksa fort men ändå. Jag skulle nog tro att jag är en bland dom få som uppskattar snö i början av november;)




Kan berätta för alla som läser (nu är de nog bara Madde, Lina och Linnéa som läser de här) att jag är så stolt över mig själv. Igår bakade jag jitterbugg. de är en mördeg som man kavlar ut och har på maräng på. Sen rullar man den till en rulle och skär i bitar och gråddar i ugnen. Jag har aldrig smakat sånna så jag vilel testa. Dom första blev väl sådär men dom andra blev bättre.


Ha de bra där ute i snöyran


PS. Lina, jag vet att de blev många bilder från internet nu i de här inlägget men jag hoppas att du kan förlåta mig för det DS
  

 

Hmm, lila hår

Ja, kanske inte berättade de men idag skulle jag till frissan och klippa och tona. Allt var frid och fröjd och jag satt i den så kallade kuvösen. Sen skulle hon skölja bort färgen och då ser hon att några slingor har blivit lila. Ja, du läste rätt, LILA. Oh hjälp var min första tanke,ser jag ut som typ en diskokula nu eller. Men efter lite rådgivning med den andra frissan så blekte hon dom och allt ordnade till sig. Tro nu inte att hon är en dålig frisör för hon är verkligen jätteduktig och det var inte hennes fel. Den andra frissan hade råkat ut för de en gång förut men annars har de aldrig hänt förut. Ja, jag är iallafall glad att jag kom hem utan lila hår och jag är jättenöjd med resultatet.

Måste bara säga att jag tyckte de var så mysigt igår på ungdomsgruppen. Alla är så snälla och så roliga att vara med. Jag mår så bra när jag är med er så om ni läser de här så ta åt er för de är ni värda.



Ha de bra sålång:)


Bloggtorka

Usch, jag har bloggtorka. Vet inte alls vad jag ska skriva om, har inte hänt nått kul heller som jag kan skriva om.
De är iallafall skönt att ha lov:D Jag älskar lov!!!!

Måste bara säga att Buddy,hunden mormor skulle vara hundvakt åt är så sjukt söt. Jag vill adoptera honom:) Han har så ledsna ögon och ser så sorgsen ut. Gullegubben!

Jag måste faktist bekänna att jag har börjat lyssna på julskivor. Ja,jag vet att de inte är ens är november än men jag är ett julfreak. Jag älskar allt som heter jingle bells, röda kulor, gröna granar och röda gubbar med långt vitt skägg. Jaghoppasmed stort H att de blir en vit jul i år.

Ha de bra sålång:)

Äntligen lite frid

Äntligen får man lite frid. Äntligen är de höstlov. Ska bli så skönt att bara vara och inte behöva göra nått. Jag älskar lov!!!

Idag ska jag till mormor och hälsa på för hon är hundvakt till typ världens sötaste hund. Han har så sorgsna ögon och allt på han är lite hängigt. Jag vill också ha en clumber spaniel.

Usch vad tråkigt de här inlägget blev. Jag ber om ursäkt :) Det verkar nog som om jag har ett jättetråkigt liv ;)

Ha de bra sålänge<3





Det är inte Buddy på bilden men de är samma ras som han

Lata jag

Usch, va jag är lat...  Skulle behöva packa tills imorron när jag åker till syrran men jag orkar inte. Jag vet att jag är riktigt lat men de är så tråkigt att packa. Känns som om jag lär ha med tusen saker. Ja jag får skylla mig själv men jag hinner nig imorron.       Usch vad tråkigt allt det där blev.....   FÖRLÅT

Vet inte vad jag ska skriva om, har inte gjort nått speciellt idag. Bara varit och handlat med mamma och suttit framför tv:n.

Ursäkta att jag tråkar ut er. Jag förstår om ni somnar när ni läser de här inlägget för de känns som om jag ska göra de.

Jaja ha de så bra sålänge. Ska försöka skriva lite roligare nästa gång.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3








Stressig vecka

Åhh,vilken stressig vecka de har varit. Läxor och prov och sångövningar och gymnasiebesök. Men nu är de äntligen helg. Var ut och gick me Mathilda och Chippen idag. Jättemysigt att bara gå och prata om allt och inget. Skönt att få lite frisk luft också,vi var ute en och en halv timme. Skönt att tömma huvudet.

Jag längtar tokmycke till nästa vecka. Ska ut på prao då. Vet inte riktigt var men nånstans på sjukhuset. Jippie!!!!!
Ska bli mysigt att bo hos syrran en vecka,var ganska längesen vi sågs sist.

Ha de bra<3


Musik för hela slanten

Värsta vädret de är ute. Blåser nästan storm och regnet öser ner.

Idag ska sånggruppen sjunga i kyrkan på ett dop. Vi ska sjungatvå jättefina låtar, Hjärtats lovsång och Faderns sång. Sen ska vi hjälpa solstrålarna med två låtar. Ska bli kul!

Igår var vi och kollade på genrepet till Lilla Melodifestivalen. Kul att se Nils sjunga:)

Nu ska nog jag beställa väskan. Äntligen!!!!!!!!



Ha de bra sålång<3


Sjukt förälskad...

Det kanske märks att jag inte har nått att göra idag. De här blir mitt andra inlägg idag. Jaja, ni får leva med de.

jag har gått och blivit sjukt förälskad. I en väska. Jag vet, de låter helknäppt men jag kan bara inte sluta tänka på den. Jag bara måste ha den. Tror jag ska beställa den i helgen så kanske jag får den nån gång nästa vecka förhoppningsvis. Jag lägger in nåra bilder på den så ni får se den. Den är ganska speciell och jag tror att antingen tycker man den är jättefin eller jätteful.


Nu ska jag gå och kolla på Tv, snart är de gamla top modelrepriser och sen blir de The Hills

Ha de bra<3

        


 

Måste bara lägga in en bild på tjejerna i The Hills, jag tycker dom är så sjukt fina


Jag vill ha jul NU

Åhh va jag längtar till julen. Igår fick jag värsta längtattacken till julen. Längtar till att vakna och den första snön har kommit och klä granen. Varför måste de vara så långt till jul? Men jag får väl helt enkelt hålla ut antar jag.

Jag måste bara få säga en sak: Om en person är lite mullig eller överviktig så säg aldrig att den är tjock. Även om du inte gillar personen så säg aldrig att den är tjock, för tänk på att vissa människor har en sjukdom som gör att dom inte kan gå ner i vikt. Jag läste alldelles nyss på en blogg där det ver en som skrev att hon inte förstod att inte Loulou i idol hade åkt ur. Och så avsluter hon meningen med att säkert alla tjocka i Sverige röstade på henne.
Jag tycker att alla människor ska få ha sin egen åsikt men man ska aldrig klanka ner på en person för hur dom ser ut. Idol handlar om rösten, men det verkar inte denna person förstå. Det som är lite mysko är att den här personen som skrev det här har själv sökt till idol förut men kom inte med.
Tänk till innan du yttrar dig om hur en person ser ut för du kanske inte är så snygg själv.

Puhh, känns skönt att få ut det man har inom sig.

Jag har så tråkigt, är hemma och är sjuk men ska försöka gå imorron. Har kemiprov då så måste iväg och göra de.

Ha en bra dag!!


Sur på mig själv

Usch jag blir så sur på mig själv att jag aldrig skriver nått i bloggen. Jag bestämmde mig när jag började för att skriva ofta men schore amore att jag har hållt de. Jag lär försöka skärpa mig.

De känns som de är skitmycke just nu, prov på fredag och massa andra läxor. Men ihelgen blir de roligare, ska till stockholm och kolla på genrepet av Lilla Melodifestivalen. Rösta på Nils allihopa!!!!!!!!!! Ja sen på söndag ska jag sjunga i kyrkan på dop med sånggruppen(Madde om du läser detta, notera att jag skrev sånggrupp och inte kör;D). Ska försöka ta de lugnt i helgen bara slappa och vara med mamma och pappa.

Nästa onsdag är de öppet hus på polhem med alla gymnasium. Ska bli kul, fast jag vet ju vad jag ska ta som första val men är osäker på andra. Sitter och velar mallan två stycken. Men de är ju lång tid kvar så de är lugnt.


Ha de bra sålång



Kanske jag i framtiden

RSS 2.0