Skolstart

Ojojoj,nu var det allt för länge sedan det hände något på den här bloggen.

Nu är sommaren verkligen över och hösten på intåg. Sista dagen på sommarlovet. Sista dagen på sista sommarlovet någonsin antagligen. Räknar med att jobba hela sommaren nästa år så då blir det inte mycket till ledighet.

Men hur spenderar man sin sista dag på sommarlovet då? Jo,man tar det lugnt, träffar en bra vän, äter pizza på mysigaste platsen utomhus och avslutar kvällen med lovsång och bön. Så ser min söndag ut.


Tänkte ta och visa några av mina senaste inköp!







Hmm...Ja,så här kan resultatet bli när man försöker sig på självutlösaren utan att äga en fjärrkontroll. 
Men man ser iallafall jackan bakifrån, benen på jeansen och lite av skorna.



Ja,här är alltså min nya höst/vinterjacka. Skulle säga att den är mer åt det gröna hållet än vad bilden visar. Köpte den på rean på Lindex. Har kostat 899 kr, sedan sänkt till 649 kr och jag köpte den för 199 kr.



Har också blivit ett par nya gympaskor från Löplabbet. Fick springa på löpband och sedan prova ut riktigt bra skor och sulor. 





Och slutligen mina nya skor/stövlar. Är fortfarande lite "klackrädd" eftersom jag upplever att jag blir så lång men nu är det dags att släppa det. Skorna kommer från Scorett. 


Ha en bra skolstart! 

Ny start

Vill tacka mina fina för att ni kom i söndags. Det betydde väldigt mycket för mig och ni ska veta att ni är speciella. Tre fattades men de fanns i mina tankar.


Sommaren börjar lida mot sitt slut..hösten tar sin början.

Om ungefär två och en halv vecka är det skolstart igen. Kalender är köpt men nya block,pennor och sudd måste införskaffas.

För många innebär denna skolstart början på något nytt. En ny klass, ny skola, nya ansikten, nya namn.

För ett år sedan började jag på gymnasiet. Det har varit ett år fullt av..förändringar. På gott och ont.
Under ett år jag växt som person mer än jag har gjort på många år men det har inte varit rosa moln hela tiden. Det fanns dagar när jag inte visste hur jag skulle fortsätta framåt. Faktum var nog att jag inte orkade fortsätta framåt.


För kig blir denna skolstart också början på något nytt. Min förra klass är splittrad och jag ska börja i en ny klass. 
Jag tänker inte ljuga och säga att jag inte är nervös. För det är jag. 
Det är en ny start..nya ansikten..nya namn..nya männsikor 


Men som jag skrev till min vän C igår. "För att ett nytt kapitel ska kunna ta vid måste ett annat avslutas".
Och det innebär att säga hejdå till några och säga hej till några nya.

 






Marieberg

I lördags gjorde vi en liten utflykt till Marieberg Galleria. Väldigt stor och fint var det och några inköp blev det. Eller några var en underdrift. 13 klädesplagg!


Jag har aldrig shoppat så mycket kläder på samma dag i hela mitt liv och ja, det var en häftig upplevelse.


Min syster

Ni som har syskon vet hur mycket man kan bråka med dem. Ibland kan man tro att man kommer från två olika släkten och inte består av samma blodsband.

Men ni vet också hur underbart det är med syskon. Även om man inte tycks vara så lika i så är det enda något som sammanfogar syskon. Vad som än händer har man ett förflutet och en barndom tillsammans. Något att luta sig tillbaka mot och minnas.


För snart tre år sedan flyttade min storasyster, också enda syster, hemifrån och då var det nog mer en välsingnelse för oss båda. Vid den tidpunkten var vår åldersskillnad på fem år väldigt tydlig och det var nog på tiden att vi fick vara på varsit håll. 

Under dessa tre år har min syster flyttat runt på lite olika ställen, längre och längre bort. 

Visst har jag många gånger önskat att min syster bodde närmare och att jag bara kunde slinka in där efter skolan men vi har träffats lite nu och då så saknaden har inte varit så uppenbar.

Fram tills nu...


För nu är det på riktigt. Min syster har nu efter några års studerande börjat jobba. Och det är alldeles för långt bort. 




Ibland behöver man lite distans till varandra för att förstå hur mycket den personen betyder för en. Man uppskattar all tid man får tillsammans och tar inte så mycket för givet. Längtan är svår, men nyttig. 





Älskar dig   

RSS 2.0