Fredag

Ja...nu var det ett tag sedan jag skrev. Har väl helt enkelt inte haft någon lust,men nu kommer det ett nytt inlägg.


I måndags var faddrarna från lägret och Pia och Kerstin och åt på Sandsnäs. Jättetrevligt att vara tillsammans en stund och äta god mat.

I tisdags var jag in till stan och mötte Linnéa där. Vi ställde in ögonen på "söka-rea-läget" och tittade runt i affärerna. För mig blev det ett par söta örhängen,två t-shirtar,en present till en som konfimeras på söndag och ett par jeans och ett diadem. Hade sådan tur så Gina Tricot hade massa reajeans och jag hittade mina älsklingsjeans där för halva priset. Mycket bra!

I onsdags var det träning inför konfirmationen och sedan bar det av till beachen. Brände mig dock på ryggen så jag har jättevita streck efter bikinin och allt annat är alldeles rött.

Jag vet inte hur många som läser Ellamaries blogg men för er som inte gör det så kan jag berätta att hon är 15 år och väntar tvillingar.
Det som gör mig upprörd är alla som sitter och skriver elaka kommentarer till henne. Jag förstår att man blir chockad först när man läser hennes blogg men man måste inse att Gud välsignade henne med dessa underbara barn. Om Gud såg att hon inte skulle klara av det skulle han inte ha gett henne och hennes kille dessa barn. Och att dessutom få två bebisar måste väl vara en dubbel välsignelse.
Det verkar som om måmga svenskar tror att man måste vara 30 år för att vara en bra mamma.men kärleken sitter inte i ens ålder utan i en hjärta. Jag är säker på att denna tjej har hjärtat fullt med kärlek att ge till sina kommande tvillingar och man måste respektera människor som de är. Man får se det positiva iställetför det negativa.
Kolla gärna in hennes blogg och bilda en egen uppfattning.
                                                                 

Nu är det dags för mig att duscha och äta frukost

/B

Midsommar

Glad Midsommar!

Dagens planer ser väl ut som följande att familjen ska åka på midsommarfirande om det inte spöregnar och i kväll ska jag och M till N och ha det lite trevlans:)

I onsdagskväll var familjen en sväng till Valbo och letede bröllopskläder till mig. Jag kan utan att överdriva säga att jag letade i alla tänkbara affärer och till slut bestämde jag mig för en färgglad klänning från Sisters. På Din Sko köpte jag ett par skor som jag har velat haft jättelänge men de har aldrig funnits i rätt storlek. Men nu stog ett ensamt par i rätt storlek på en hylla och väntade på mig. En tunika från Cubus fick också följa med hem.

Klänning till bröllopet
 
Rosett på klänningen

 
Skor från Din Sko
  
Tunika från Cubus

På tal om nått helt annat så kollade jag på Oprah igår. Gästen var allas vår Brad Pitt. Han var där och pratade om sin nya film Benjamin Buttons(?) otroliga liv. Och såklart så pratade han om sin familj och alla barnen. Hur många är det nu egentligen? Då var det sex stycken och tvillingarna var ganska nyfödda.
Men det jag vill komma till är att jag i smyg alltid hoppas när jag ser honom är att han ska komma på att Angie inte är hans grej och att han och Jen ska hitta tillbaka till varandra. Ja,jag vet. Jag måste sluta tänka på det här viset. Sannolikheten att det skulle hända är nog lika med minus hundra procent. Men iallafall. Jag önskar att de två hade fått barn tillsammans och varit en helylle amerikans familj som alla beundrade. 

     
 Nej nu måste jag sätta lute fart om jag ska hinna klart.

/B

Förresten vad tycker ni om nya designen,bra eller dålig?

Kevin Kinkirk in my heart

Dreggelvarning på denna man!!!!





Spelar Kevin Kinkirk i Sjunde Himlen


Update

Ja,nu var det ett tag sedan jag skrev och det har hänt mycket den senaste tiden. Dels så är det ju det uppenbara såsom att det har blivit sommarlov och att det är sol idag,men sen så finns det mycket som har hänt inom mig och som ingen ser. De senaste veckorna har många känslor flugit genom kroppen. Jag känner mig både lättad och lite sorgsen.
Nu är grundskolan slut och i höst väntar nya äventyr för mig,men vissa i forna 9C kommer jag aldrig att träffa igen. Just nu känns 6 terminer tillsammans som 6 veckor och allt har gått så fort. Men jag får glädja mig över mina otroligt bra betyg.(Japp,jag måste få skryta lite över dem;))
Det har också hänt saker som gör att jag inte behöver tvivla på Gud längre. Jag har fått bönesvar och jag har insett att man inte ska gå och bära på saker som tynger en. Men man ska aldrig glömma att det tar tid att bearbeta saker. Jag orkar inte gå omkring och vara sur längre på en människa som sårade mig så otroligt. Den här personen förstår inte hur ont det gör men den är nog en bit på väg och det är bra. Jag vill inte bli kompis igen men att kunna föra ett samtal och inte känna ilska skulle vara bra för min själ.

Ja,som sagt så har jag slutat nian och det innebär massa jippon. Varför är egentligen studenten större än nian? Är det större prestation att gå tre år mot tio år? Ja,men iallafall så hade vi klassens dag på måndagen men min kamera saknade batteri så det blev inga bilder därifrån.
På tisdagen hade vi städdag och jag var bara någon timme i skolan. Sen gick jag till Rosmarin Hudvård och använde presentkortet jag fick av J i födelsedagspresent på ögonbrynsnoppning. Så nu har jag snygga och välvårdade ögonbryn:D

På kvällen tog ett tappert gäng från hedesunda bussen till skolan och gick på niornas middag. Måste säga att den var sådär. Första två timmarna var bra,men sen blev alla sur på alla och alla lärare började städa typ en timme innan bussen gick. Mycket dåligt. Det roligare var att lärarna hade skrivit en låt om klasserna och i 9c:s vers blev jag omnämd. Dock var det om min ormfobi och det är ju inte så kul att bli ihågkommen för det,men det kunnde ha varit värre.

På onsdagen väntade den efterlängtade skolavslutningen,men tyvärr med regn. Först var vi i kyrkan och lyssnade och sen bar det av i parad till skolan och in i sal 14. Där väntade fika och betygsutdelning. Såklart hade AKO gjort en sång till oss som hon och Johan sjöng. Nästan alla var helt förstörda och jag kan säga att tjejernas smink så inte ut som på morgonen. Så bilderna på mig är inte så fina,men det är ett minne för livet.
Efter det åkte familjen till Furuviks brygga och åt mat och på kvällen var jag,Madde,Carin och Felisia på pizzan och åt och sen blev det jordgubbstårta och A walk to remember hos Carin. Mycket mysig kväll!


Pjuh,undrar om det är nån som orkar läsa ända hit. Men jag fortsätter nu när jag ändå är igång.

På torsdagsmorgonen bar det av till Rättvik med konfirmationsgruppen på läger. Allt var jättebra där men såklart så blev jag sjuk när jag kom dit och i söndags åkte jag hem. Jag ville återhämta mig och hemlängtan tryckte på så mamma och pappa kom och hämtade mig. Det var så skönt att komma hem och igår var jag sämre så det var tur att jag åkte hem.

Nu kommer massa bilder från senaste tiden:D
                                    
           

          

                      

                   
        

Japp,Elle fick vara med på ett hörn. Äntligen har nya numret kommit:)

Mitt senaste projekt är att spara ihop till en systemkamera. Jag ska prata med min kamerakunniga kompis när hon kommer hem från Rättvik om vad man behöver och inte behöver.

Nu ska jag mata min gnälliga hund och hämta tvätten innan det blir regn.

/B


.

dagens vill ha: Fint väder imorgon 
dagens klädsel: Klänning och strumpbyxor
dagens frisyr: Som vanligt
dagens smink: Inget
dagens låt: -
dagens planer:  Har varit i Vinnersjö och ska försöka pcka lite nu
dagens misslyckande: -
dagens köp: Inget
dagens godis: Never stop 
dagens humör: Ganska bra
dagens roligaste: Bli medlem i Vinnersjö församling

Uppdatering

Nu var det länge sedan jag skrev,men här kommer ett rykande färskt inlägg:)

Jag antar att jag har gjort ganska mycket sedan jag senast skrev. På fredag-och lördagkväll var jag och Madde hos Linnea och hade det mycket mysigt. Jag såg ringaren i Notre Dame för första gången. En mycket bra film och ju mer jag tänker på den dessto mer kommer jag på som är kristet i den. Alltid kul med filmer som har en andra mening:)

Denna skolavecka har väl inte varit så jätteansträngande,betygen sattes i onsdags så nu är det klart. Idag hade vi knappt några lektioner och det kändes som en ganska onödig dag. Men det som jag inte kan förstå är att grundskolan är slut inom en vecka. Nästa helg är jag i Rättvik och det är sommarlov. Jag förstår verkligen inte att lilla jag ska börja på gymnasie i höst och att jag och Madde ska skilja på oss. Det tar nog ett tag att smälta allt.
För övrigt så var klassen till Högbo igår och paddlade. Vi kunde ju haft finare väder och det var skönt att komma in i stugan och få värma sig. Efter Högbo åkte ca 20 st hem till vår solärare Mats och fikade och kollade på film. Jag kan meddela att hans massagefåtölj var populär:D

Nu får jag ta och ladda min kamera för nästa vecka blir fullspäckad. På måndag blir det beach 09 med klassen. Hoppas kunna ta mitt premiärdopp då.
På tisdag blir det städdag och sen på kvällen niornas middag. Kul att samla alla nior:)
Och på onsdag smäller det. Avslutningen med stort A! Det kommer att vara glädjefyllt och ledsamt. Tråkigt att lämna alla.

Ja,nu har vi fått en liten uppdatering.

Ha det bra:D

Svaga jag

Eftersom jag är så svag och faller för grupptrycket hela tiden så kör jag också en dagens;)

dagens vill ha:  Fina sommarkläder 
dagens klädsel: Jeans,t-shirt och kofta 
dagens frisyr: Utsläppt med uppsatt lugg
dagens smink: Inget
dagens låt: Fields of gold-sting 
dagens planer: Ut och cykla 
dagens misslyckande: Att min hemliga låda gick sönder lite
dagens köp: Ett regnställ
dagens godis: Brio med gräddsmak 
dagens humör: Övervägande bra:)
dagens roligaste: Sitta i vestibulen och titta på alla människor :D

RSS 2.0