Onsdag

Sitter vid datorn och försöker lära mig alla gospeltexter men det är svårt att skriva samtidigt som man lyssnar och sjunger.

Igår blev jag äntligen klar med so-arbetet. Så skönt och jag har sovit hela natten utan att vakna. Nu känner jag mig dock lite stressad över gospellåtarna. Ska kunna tio låtar utantill till på fredag, men Gud hjälper mig och alla andra som ska vara med och sjunga så det kommer att lösa sig.

Nu ska jag fortsätta med låtarna.

Ha det bra<3

Sjuk

Idag blev jag hemma. Är sjuk. Usch vad tråkigt det är.

Jag sover så väldigt på nätterna. Jag känner mig väldigt stressad just nu och på nätterna drömmer jag om allt jag måste göra och jag vaknar hela tiden och sover väldigt oroligt. Inte kul över huvudtaget.

Jag känner mig väldigt liten och hjälplös just nu. Önskar jag var fem och slapp allt jobbigt.

Hoppas ni får en bättre dag<3


Söndag

Åhh,det snöar så fint ute. Jag blir så glad av snö. Stora vita fluffiga flingor som singlar ner mot marken.

Igår var jag till missionskyrkan på ungdomsmöte. Jättekul att träffa så många glada och vänliga människor. Jag kom hem runt halv två och somnade framför 27 dresses vid två. Vaknade av hundarna vi halv åtta och kunde inte somna om så jag har sovit alldeles för lite. Men det är som det är med det. (Notera att meningen innehåller 3 st det) :)

Nu har jag äntligen blivit klar med ett land. Bara lite kvar på frankrike och hela filippinerna plus jämförelse men det går framåt. Känns dock som om jag inte har något liv,läxor hela helgen. 

Ha en bra kommande vecka<3 

Lördag

Klockan är redan halv fem,känns som om dagen har flygit iväg. Kan kanske bero på att jag har spenderat största delen av dagen framför datorn. Jag är nästan klar med ett land,bara tre kvar plus jämföring;) Nej,nu ska jag sluta klaga och berömma mig själv istället.

Hjälp vad jag längtar till jag blir äldre. Jag vet att det innebär massa ansvar och annat tråkigt men jag längtar efter att bo själv i en liten lägenhet och göra precis vad jag vill. Fast jag antar att alla åldrar har sitt bra och dåliga.


Ha en bra lördagkväll<3

Let it snow,let it snow,let it snow

Oj,vad det snöar. Det bara vräker ju ner i stora massor. Härligt att det blir vitt istället för alldeles grått.

Idag måste nog jag komma igång med mitt so-arbete. Vi ska jämföra i- och uländer och sammanställa allt. Jag har en hel bunt med papper men jag vet absolut inte vart jag ska börja. Men det är bara att bit ihop;)

Ha det bra<3

Linnéa,tyvärr så har jag bara hyrt filmen på hemmakväll så jag har den inte

Äntligen fredag

Äntligen är det fredag!! Och äntligen är fysikprovet gjort vilket känns underbart. Jag är ingen fysikmänniska;)

Nu ska jag gå och lägga mig i världens skönaste säng och kolla på systrar i jeans 2,andra sommaren. Älskade första så jag tror jag kommer att gilla den här också.


Ha det bra<3

Fy för basket

Fy för basket,säger jag bara. Idag skulle det såklart utövas basket på idrottstimmen och jag hade inget emot det. Fast efter ett tag så stukar jag fingret när jag försöker ta bollen. Så nu har min åsikt om basket ändrats helt. Jag kan säger bara fy bubblan. Men nu har jag gnällt klart för idag.

              Mitt finger är numera ett paket som stinker alsolsprit

För övrigt så har det väl inte hänt så mycket nytt idag. En vanlig torsdag,men imorgon är det äntligen fredag. Snart helg plus att mamma kommer och hämtar mig efter skolan. Det ska bli myspys:)
Ha det bra<3


Japp Lina,tröjan är från Vila. Min nya älsklingströja. Bra smak du också. Och jag kan berätta att vi har skaffat bredband,riktigt mordernt för att vara lilla Ålbo.



Dålig uppdatering...

...jag vet,jag är verkligen inte bra på att uppdatera. Men jag kan försvara mig med att min blogg inte fungerade igår. Och jag ljuger inte:)

Igår var jag och Mathilda på stan och nu har jag fått utlopp för min shoppinglust. jag köpte två t-shirtar på gina tricot och och två andra tröjor på Vila. Plus att jag fick mitt Ellospaket igår så nu har jag massa med nya tröjor. Bra,eftersom min garderob har gapat tom en längre tid.

Nu ska jag kolla på nya avsnittet av The City och sen blir det Top Model för hela slanten;)

Ha det bra<3


Slut på helgen

Helgen börjar lida mot sitt slut. Börjar känna lite söndagsångest men det är lika bra att försöka tänka bort den för det går inte att ändra att det är måndag imorgon. Det som känns jobbigast är att det är massa läxor den kommande veckan. Gruppmunta i religion på tisdag och no-prov på fredag. Antar att det tillkommer mer men man får ta en dag i taget. När den här veckan har gått så är det en vecka närmare sportlovet. Känns bara så tråkigt att helgerna går så fort,men det är en del av livet.


Ha det bra<3

En sjukdom?

Har jag drabbats av en konstig sjukdom eller är det ett beroende som jag har framkallat by myself? Kanske ska berätta biverkningarna av denna odiagnoserade sjukdom. Jag är shoppingsugen hela tiden. Jag menar inte att jag känner att jag skulle vilja gå ut och köpa en ny tröja eller ett litet roligt armband. Nej,jag menar ett riktigt shoppingsug som i att jag skulle kunna göra av med tiotusentals kronor på bara några timmar. Jag skulle kunna köpa en hel ny garderob utan att gnälla. Och det kanske låter roligt men det rycker i fingrarna av spenderingssug. Och jag har inte heller tiotusentals kronor att shoppa för,men jag önskar att jag hade. Men för att lugna mitt sug lite iallafall så har jag bestämmt mig för att kolla lite på stan på tisdag när mina pengar kommer. Kanske hittar jag ingenting alls,man vet aldrig.


Ha en bra helg och shoppa lugnt<3

Beatrice gospelsångerska

Jag är jätteglad. Jag har precis fått reda på att jag ska få vara med på en gospelfestival i Gävle konserthus. Ska bli jättekul att få sjunga gospel en hel helg och träffa andra körmänniskor. Spännande med stort S. 

För övrigt har det väl inte hänt så mycket annat. Går i skolan som vanligt och allt rullar på. Imorgon kommer dansinspiratörerna till skolan,vilket betyder att vi ska dansa i nästan tre timmar. Jag som inte alls gillar att dansa,men det är bara att bita i det sura äpplet. Alla är ju under samma förutsättningar. Bara att acceptera att det är dans. Fast jag ska inte till Estraden på kvällen. Jag måste vara hemma och plugga. Jag tycker det är en bra ursäkt;)

Ha det bra<3 


Stolt

När jag sitter och funderar på saker jag är stolt över så kommer jag fram till att jag har mycket att vara stolt över. Till och börja med min familj. Min underbara mamma,pappa och storasyster. Ni ställer alltid upp för mig i alla lägen och jag vet att ni alltid finns där för mig. Sedan följt av min depression. Att jag orkade ta mig ur det och bli en starkare människa. Tänk vad vi kämpade,mamma och pappa. Jag trodde ett tag att allt var kört men någon högre makt hjälpte oss. En tredje sak jag är stolt över är min tro. Tron går inte att beskriva med ord,man måste uppleva det själv. Utan Gud hade jag inte varit den jag är idag. jag hade aldrig hittat min väg och mitt kall. Min tro är den finaste gåvan jag någonsin ha fått och den försvinner aldrig,den finns kvar hela livet. Nästa sak jag är stolt över är mina betyg. Speciellt mitt MVG i bild eftersom jag inte kan skapa över huvudtaget. Jag vet att det bara är jag som har fixat mina betyg,ingen annan har gjort det åt mig. Den femte och otroligt betydande saken är min underbara vänner. Hur skulle jag klara mig utan er? Ni gör så att jag skrattar varje dag och när jag är med er känner jag mig levande. Älskar er.

Ha det bra och var stolt för den du är<3

Skön helg

Min helg har varit väldigt lugn. Bara varit hemma och laddat batterierna. Igår städade jag min garderob och hängde allt snyggt och prydligt. Det är härligt att ha lite ordning så man ser vart allt är.
Lär försöka ta tag i matten. Jag lär jobba klart idag,men det ska nog fixa sig. Man vill ju inte komma efter i skolan redan.

Nu har vi äntligen fått inloggningen till hemsidan där man gör gymnasievalet. Jag har redan fyllt i det men man kan ju ändra många gånger. Om cirka sju månader börjar jag på gymnasie. Äntligen!!


Ha en bra söndag<3


En förälskelse

En ny förälskelse. Igen. Och,nej det är inte i det motsatta könet. Det är en väska som vanligt. En grön,alldeles underbar skapelse från asos. Den skulle passa perfekt nu när det börjar närma sig slasksäsongen och man känner sig allmänt grå. Åhhhh,jag vill ha den nu.
Click on images to enlarge them
Ha det bra<3

Musklerna sväller

Igår var jag för första gången till ett gym. En annorlunda upplevelse skulle man kunna säga. Men jag klarade mig ganska bra och jag kom levande därifrån. Dock har jag ganska mycket träningsvärk idag men det bevisar ju att jag verkligen var där.

Ibland önskar jag att jag var modigare. Att jag vågade säga lite mer vad jag känner utan att tycka det är pinsamt eller att någon ska bli sårad. Men hjärna säger att jag inte ska göra det. Nästa jul får jag nog önska mig lite mod.

Ha det bra<3

God Morgon

God morgon. Hjälp,jag börjar fasa för torsdag. Det är inte bra att vända på dygnet. Hur ska jag orka upp halv sex när jag brukar gå upp runt nio? Man får bita ihop för det är sista terminen i grundskolan och efter sommaren väntar gymnasie. Jippie!!!!!

Idag ska jag försöka hålla mig ifrån allt som heter tv. Som bekant köpte ju jag tredje säsongen av gilmore girls och igår tittade jag klart. Det betyder att jag har tittat på 22 avsnitt på fyra dagar. Visst känns det i huvudet men ögonen har tagit mest stryk. Jag skojar inte när jag säger att det ser ut som om jag har tagit droger. Ögonen är helt blodsprängda och ömma. Jag behöver nog inte säga att jag aldrig ska upprepa det igen. 

Ha det bra 

Det blev visst fel...

Jag skrev i det förra inlägget att det jag skrev på nyårsafton inte kom upp på bloggen men det kom upp till slut så glöm vad jag skrev.

Idag blev det en sväng till köpis med mamma. Skulle behöva nya kläder men jag hittade inget jag ville ha. Blev istället ett par skor. De ser lite ut som uggs fast lite högre skaft. De är jättemulliga inuti så jag kommer nog inte att frysa i dem. Det var mitt enda inköp under hela dagen. Jag skulle vilja ha ett par skinnhandskar men det får nog vänta lite tills jag får pengar. Bara 17 dagar kvar. (jag vet,17 dagar är väldigt långt men man ska se saker positivt) 


Ha det bra<3


Jag har inte glömt bort...

...att det är ett nytt år. Jag skulle skriva ett inlägg på nyårsafton men datorn började strula så det blev inget. Men jag är fullt medveten om att det är ett nytt år.

Äntligen har jag köpt gilmore girls säsong tre. Så de senaste dagarna har jag typ sträcktittat på den och jag är redan på näst sista skivan och jag köpte den i onsdags. Hjälp,jag behöver ett liv. Synd att man inte kan köpa ett liv på ica;)
Eftersom jag ändå inte har nått liv så kan jag berätta om en upptäckt jag har gjort. The Hills finns på dvdbox. Självaste The Hills. Jag vet,jag har inget liv. Nu ska jag sluta prata om the Hills.

Eftersom det blev strul förr så får jag säga ett Gott Nytt År till alla nu 



RSS 2.0