Aj!

Gissa om jag har träningsvärk idag. Igår var det kickboxing på idrotten och jag behöver nog inte säga att jag är otränad. Så idag har jag gått runt som en stel pinne och sagt aj varje gång jag ska sätta mig,ställa mig upp,lägga mig ned osv...
Inte kul!

Igår var jag till en Emelie i min klass. (2 Emelie,2 Ida,2 Natalie och 3 Amanda) Vi var ett litet svänggäng på åtta pers från klassen som kollade på Patrik 1,5 och hade det väldigt kul.


Nu ska jag kolla på alla bilder jag har laddat in från kameran.

Ha en bra lördag!

Jag måste bara berätta...

...att jag är verkligen otursförföljd. Jag har tvivlat länge och trott att det har varit konstiga sammanträffande men nu är jag säker. Jag är otur med stort O.

Ikväll är mamma och pappa på föräldrarmöte så de kom inte hem efter jobbet. Visst,allt frid och fröjd tills jag kommer in i köket och ser att det är en stor blöt pöl som kommer från kylskåpet. Ja,så det var bara att plocka ut allt i kylskåpet så nu är det ett bombnedslag på bänken av diverse konserver och burkar.

Ja,så kan det gå till en dag i Beatrices liv.


Något jag skulle kunna orsaka?


Mamma Mia

Nu var det längesedan det blev någonting skrivet. Har inte riktigt hittat någon inspiration men jag gör ett försök nu.

Har inte berättat något om min nya klass eller skola hittills men jag kan säga att min klass är väldigt bra. Det är ingen jag inte gillar och det är grym sammanhållning. Vi är inte så många men det har kommit till några nu på senaste tiden så vi är nog runt 20 st,vilket är perfekt. Alla lärare är jättebra och snart ska vi ut på fem veckors APU:)

Även om jag mår jättebra nu så finns det alltid något som känns sådär. Just nu börjar jag komma tillbaka till det jag har fått erfara förut,jag är ganska olik mina jämnåriga. Det här en jättekomplicerad sak att förklara och jag tänker inte göra det heller. De som känner mig märker nog inte speciellt mycket av det här men det är saker jag känner i hjärtat och hjärnan och jag är glad att jag har mamma att prata med för skulle jag inte få ventilera det här skulle jag nog bli tokig.
Men jag vet att jag är skapad för att utför något på denna jord och mitt liv har en mening. Kanske är det en mening med att jag känner på det här viset,för att senare i livet kanske kunna hjälpa människor. Men i vissa perioder känns småproblem enormt stora. Så är det bara och det är livets gång.

Nu kanske jag ska ta och berätta något lite muntrare så ni inte slutar läsa;) 
När jag satt mig vid tvn så var det Mamma Mia på Canal+ och jag blev överlycklig. Jag älskar den filmen och självklart sitter jag och sjunger (läs kraxar) med i alla sånger för fulla muggar. Dock vet jag inte hur mycket det uppskattas av övriga familjen tex min lilla gråa hårboll som försöker sova;) Han är väldigt kvällstrött av sig.



På fredag kommer mamma och hämtar mig efter skolan för vi ska handla på Willys och köpa present åt syrran. Och nej,Johanna,jag tänker inte försäga mig vad vi ska köpa;) Hemlis!
Längtar tills Johanna kommer hem. Vi har inte setts på snart en månad. Det är något som är konstigt,Johanna har bott i stan i två år och jag saknade henne inte när hon flyttade då(förlåt;)) men nu saknar jag henne jättemycket. Kanke är det för att jag vet att hon bor så många mil bort och att vi inte kommer att ses lika ofta. Men då blir det ju desto roligare när man träffas:)

 


 Nej nu blir det Idol:)

Ha det bra<3


Det börjar bli höst

                                       


RSS 2.0