.

Jag är trött på att ha ett gnag i hjärtat. Jag är trött på att vara förbannad. Jag är trött på att vara ledsen. Jag orkar snart inte mer. Jag vill inte känna oro. Jag vill veta var varje individ står. Jag håller på att spricka i tusen delar. Snart är mitt hjärta tomt...



Jag önskar att du var här nu.  

I huvudet på en boll

dagens vill ha: Bil och körkort 
dagens klädsel: Jeans,svart linne,grå t-shirt och lila tjocktröja
dagens frisyr: Knut mitt på skallen
dagens smink: alá natural
dagens låt: Någon bra julsång
dagens planer:Praktik och Idol nu 
dagens misslyckande: Att mitt skärp gick sönder. (Jag fick det igår av mamma,så det måste vara lite dålig kvalité)
dagens köp:Ingenting 
dagens godis: Marabou mint 
dagens humör:  Bra
dagens roligaste: En farbror på praktiken säger till en annan farbror:"Titta,där står en tjej med en boll på huvudet" (Det var mig och min frisyr han syftade på:D)


21 november

Nu var det ett tag sedan. Tiden bara flyger iväg,speciellt nu när jag har börjat på praktiken. helt ärligt har jag varit totlat utmattad. Både i kroppen och i psyket. Äre inne i någon jobbig period där jag tänker mycket på döden osv och det blir inte speciellt mycket bättre när man ser hur man kan bli när man blir äldre. En annan jobbig sak är att jag alltid oroar mig jättemycket och vill göra mitt yttersta hela tiden,vilket resulterar i att jag känner mig dum om jag sätter mig ner en stund när jag inte vet vad jag kan hjälpa till med.
Pga detta har jag sovit jättedåligt och vaknat hela tiden. En natt drömde jag att jag somnade i en fåtölj på praktiken och varje gång jag vaknade fick jag påminna mig själv att jag låg i min säng,i mitt rum och att det var mitt i natten.

Usch för sömnsvårigheter!

google

Idag har jag suttit hela dagen och knåpat med mitt syprojekt. Det börjar ta form och än så länge är jag riktigt nöjd.
Om ett tag ska jag till Linnea. Ska bli spännade att se en gammal film som vi spelade in för fem år sedan. Ja,det var tider det;)

Ha en bra helg!


Vilken vecka!

Oj,vilken vecka det har varit. Jag har inte varit speciellt glad pga PMS. Tycker att den har blivit värre på senare tid. Har varit förbannad och gråtit om vart annat. Det känns också som om människor kläcker ur sig de värsta kommentarerna just denna vecka. (Antagligen är det ingen skillnad mot de andra veckorna,men jag är mer känslig)
Det är ju verkligen jättekul att höra: "Vad sakta du läser!" när man känner att man skulle kunna slå ihjäl någon med sina bara händer. Eller att man känner att man ställer upp för alla men att man får noll tillbaka.

Nej,men som sagt så är det på bättringsvägen och det tackar och bockar jag för.


Varför ska alltid helgerna gå så snabbt? Det säger svisch och så är det måndag igen. Men jag har bara en vecka kvar i skolan :O. Väldigt skönt att få ut och praktisera ett tag och göra något annat. Det värsta är att jag inte vet hur jag ska hinna köpa julklappar men jag är säker ledig någon dag så det löser sig. Jag har bestämmt mig för att göra en jättefin kudde till mormor (hoppas hon inte läser det här. Men hon äger inte en dator och vet knappast hur internet fungerar så jag kan nog vara lugn;)) och det kommer nog ta ett tag. På tisdag ska jag och köpa lite tyger och annat pickel. Och imorgon är det dags för sprutan. Huu,inget jag ser fram emot. 

Idag bär det av till sydligare (?) grader. Ska först till min tremänning och hämta jultidningar (sunes jul och sunes sommar:D) och sen ska vi till mammas kompis och gratta henne. Det är skönt att ha något att göra på söndagar så man inte behöver känna av söndagsångesten. 


Ha en bra söndag!
   

Carin gästbloggar

Jag fick ett ärofyllt uppdrag av min vän Beatrice, att gästblogga på Beatriceris-bloggen! Jag hoppas att Beatrice blir nöjd med min insats för jag lovar att göra det bästa jag kan.

 

Jag heter Carin och går liksom Beatrice första året på gymnasiet. Jag går den naturvetenskapliga linjen på Vasaskolan. Det var med tårar i ögonen jag och Bea tog farväl av varandra efter tre år tillsammans i högstadiet, men trots olika skolor så hinner vi ses ändå!

 

Trots att jag och Beatrice inte ses så ofta är hon en av mina närmaste vänner. Hon är tjejen som stöttar mig när jobbiga saker inträffar och skrattar med mig när det händer någonting bra. En helt perfekt vän alltså! Beatrice vet väldigt mycket om mig och jag tvivlar aldrig på att berätta mina djupaste tankar för henne. Hon får stå ut med allt från relationsproblem till vad som händer den kommande helgen.

 

Men till saken nu, för det fanns ju faktiskt en anledning till att jag fick låna bloggen och skriva ett par rader -pappersbloggen. Pappersblogg var ett uttryck som föddes en sen sommarkväll i augusti, för ett år sedan. Jag är en aktiv bloggläsare men som aldrig har funderat på att starta en egen blogg, jag är lite rädd för att vad folk skulle tycka osv.. Men den där kvällen funderade jag faktiskt på att börja blogga, fast på mitt eget lilla vis. Jag köpte ett fint litet block och skrev en fet rubrik: ”PAPPERSBLOGG”. Nu kunde jag skriva precis vad som helst utan att någon annan läste. Det jag gjorde var egentligen att skriva en högst vanlig dagbok. Jag gjorde rubriker och ritade dagens outfit osv. Jag försökte att skriva sådär roligt som bloggare oftast gör.. det gick inte så bra om jag skall vara ärlig.   

Efter ett par dagars bloggande slog det mig, om ingen läser min blogg så är det ju ingen blogg. För just publiciteten är ju en viktig del av bloggandet. Jag kände mig så dum. Detta, som egentligen inte är särskilt roligt, satt jag och Beatrice och skrattade åt hur länge som helst! Plötsligt så utbrast Beatrice: ”Detta måste jag skriva om i min blogg!”.  Men det slutade med att det var jag som fick skriva om det i bloggen. Men nu är det dags för mig att lämna tillbaka bloggen till Beatrice, men TACK FÖR LÅNET!

 

Hela mitt höstlov har tillbringats i en fångdräkt på järnvägsmuseets spöktåg, det är ett nöje att skrämma barn till tårar..


Jag säger bara en sak...

...eller jag kommer nog förresten säga många saker...
Men iallafall så borde ni kolla in vilken tid det här inlägget publicerades. Ja,det är sant. Jag är vaken och det är söndag :O

Anledningen till detta "uppespektakel" är att jag debuterar som barnvakt. Vilket inte är så svårt för alla fyra barn ligger och snusar och sover.
Jag har iallafall katten till sällskap. Dock tar hon också sin skönhetssömn. Själv sitter jag i andra soffan och försöker hålla mig vaken. Men jag tycker mer synd om mamma som ska hämta mig senare...




RSS 2.0