Äntligen Fredag

Äntligen är de Fredag!! Jippie!!!!  Ska bli skönt att bara ta de lugnt och vara med familjen. Jag borde egentligen skämmas för de var tre dagar sedan jag skrev senast. Uschabuscha på mig!  Ja, jag kan ju berätta vad som har hänt de senaste dagarna.

Onsdag: Tror inte de hände så mycket i onsdags, var i skolan och sen var jag och hämtade ut mina nya glasögon. Sen var jag till Mathilda och åt glass. Mums. sen åkte jag hem och pappa hade lagat mat för mamma var på föräldramöte och sen kom hon hem och sen gick jag och la mig typ.

Torsdag: Var till nya syven och pratade om prao. Fick reda på att sjukhuset tar emot 6 st så jag hoppas att jag hamnar där. Ja, dagen rullade väl på som vanligt. Tränade på två prov. Suck.

Fredag: Idag gjorde jag tyskaprov och kemiprov, och inget gick speciellt bra. Men,men. Efter skolan var jag,Madde och Mathilda ner på stan och jag tog hål i öronen! Äntligen!! Gick sen och fika och satt och prata och myste.


Ja,de är väl ungefär vad som har hänt.


Ha de bra sålång





Usch för regn

Usch va grått och trist de är ute, de regnar och och allt är bara så grått. Tycker man blir så trött av sånt här väder känns som man ska somna. Jag tycker synd om dom i min klass som måste vara ute och sporta runt på gavlestadion idag. De är nämligen så att de är solängsolympiaden idag,men jag slipper den. Mammis var så snäll så hon tog ledigt åt mig så jag kan vara hemma och plugga ist att vara ute i regnet och bli ännu mer förkyld. Men de är inte så kul att bara sitta inne hela tiden och läsa den där tråkboken till svenskan. Men jag har läst mer än hälften så de går framåt.
Jag vill att Johanna från Dressman ska ringa om praon. Hoppas verkligen att jag får prao där annars vet jag inte var jag ska vara. Kanske nån har nått förslag?

Jaja, nu lär jag väl fortsätta med min bok.

Ha de bra sålång<3<3<3

Äntligen bättre

Nu är jag äntligen bättre från viruset och kvar är bara hostan. Men jaja de kunde varit värre. Imorron är de skola igen, ska faktist bli lite skönt att träffa alla igen och inte bara sitta hemma hela tiden och slöa. De är bara de att jag har ganska mycke jag måste ta igen men de ordnar sig säkert. Nåra lärare är säkert förstående hoppas jag.
Idag har jag inte gjort speciellt mycke; har läst lite i en bok som är skitdålig men som måste läsas klart till på torsdag, duschat och varit med mammis och pappis och köpt glass(kan verka lite mysko om man kollar vilket väder de är men de var gott). Ja, de har varit en ganska seg men skön dag, de är skönt att bara ta igen sig.


Ha de bra sålång


Bara värre..

Jag är sjukt trött på att vara sjuk nu. De blir bara värre och värre för varje dag och idag var jag till doktor och gjorde ett halsprov. Fick reda på att de var ett virus så de finns inget att göra. Bara att vänta på att de ska bli bättre. För de halsonda köpte vi flytande alvedon som ska smaka skogsbär. Aja, de var bara och prova och de smaka inte speciellt gott. Jättesött så man nästa fick kväljningar,men de hjälpte faktist så man får pinas lite och stå ut. Jag kunde iaf äta och de var skönt.
Nu vill jag bara bli frisk och komma tillbaka till skolan, har en känsla av att jag ligger ganska mycke efter. Men men de är ett senare problem

Ha de bra sålång



HATAR influensa

Jaha, här sitter jag och min dumma influensa. Jag har feber ibland, ont i kroppen och sjukt ont i halsen. Allt känns ganska pissigt. Men jag ska inte gnälla,de kunde ha varit värre. Jag börjar allafall bli lite friskare nu och de är bra för jag vill tillbaka till skolan och träffa girlserna. Jaja man får stå ut och vänta på att bli bättre. 

Ha de bra sålång<3

 

Första gången

Mitt allra första inlägg

Ja, nu har jag bestämmt mig att jag ska börja blogga. De ska bli superroligt och jag ska försöka vara duktig och skriva så ofta jag kan. Att blogga är ju ett bra sätt att få ut allt man har inom sig. 

Ha de så bra sålång!


 


RSS 2.0