Min otursdag

Hej Hopp!

Var ett tag sedan jag skrev senast. Har väl hänt ganska mycket under tiden. Drar allt i en förkortad version,så jag inte tråkar ut er;)

I söndags kom vi hem från Uppsala. Dock är jag lite fundersam om jag ska säga Uppsala,för vi var nämligen i Alunda och Alunda var ungefär som Hedesunda. Det var nog ungefär lika stort och låg ungefär lika långt från Uppsala som vi har till Gävle. Men allt blev bättre när vi fick se lokalerna. Hur fint som helst,önskar att det var så här hemma.

I måndags hände inte nått speciellt,en vanlig dag helt enkelt. I Tisdags var det Polly och vi var hemma hos Kerstin och Amanda. För första gången åkte jag moped i mörkret. Lite läskigt var det men jag kom hem välbehållen.
I onsdags skulle jag och Madde fika på Waynes. När jag skulle betala fick jag totalt hjärnsläpp och kom inte ihåg min kod. Allt slutade med att min snälla syrra fick komma med pengar till mig. Jag tror det var min otursdag och Maddes turdag,eftersom hon hittade skorna hon har letat efter väldigt länge.

Idag har jag gått i skolan som vanligt,lite konsigt att gå heldag på sista april. Iallafall så handlade jag och Madde till utflykten. I morgon ska nämligen jag,Madde och David ut på utflykt så jag blir borta ett tag. Vi får väl se var vi hamnar.

Lägger upp lite bilder från Alunda




Ha en bra början av maj!

Onsdag

Hej Hopp!

Nu var det nästan en vecka sedan jag skrev. Jag får väl skylla på det gamla vanliga,att tiden inte räcker till. Det känns som om jag behöver prioritera skolan före allt annat nu.

Det har hänt förhållandevis ganske mycket sedan jag skrev senast. I fredags var jag,Linnéa och Madelene till Korskyrkan på ungdomsmöte. Det var en mysig liten kyrka och allt var bara finfint. På lördagen skulle jag,Madelene,Linnéa och Anna ha ett överraskningskalas (jag vet,jag säger kalas fastän jag är snart 16 år). I mitten blev allt en stor soppa men allt ordnade upp sig och jag tror att alla var glada när vi åkte hem. Det går att läsa lite utförligare på Linas blogg; liteomlina.blogg.se.
På söndagen var jag till Vinnersjö och fick gråta en skvätt också. Thomas friade till Kerstin och jag stod såklart där och grinade;) Nu ser jag fram emot bröllopet i sommer,första bröllopet jag går på.
I måndags var det skola som vanligt. Ja,sen har väl resten av veckan flytit på.

På fredag drar vi iväg till Uppsala på ungdomskonferens. Ska bli väldigt spännande,men såklart kommer känslan i min mage att jag kanske kommer vilja åka hem. Eftersom jag alltid har haft väldigt svårt att sova borta så kommer nog känslan alltid att sitta i lite. Men jag vet att jag klara det här och det är nog mest mentalt.
På söndag kommer vi hem igen så jag blir borta hela helgen.

Nu ska jag kolla på favvoprogramet Sjukhuset och sen blir det till att packa inför fredag.

Ha det bäst!



Skolan

Sitter i skolan och väntar på bussen som gåt om nästan en timme. Känns lite surt,menmen.

För övrigt har det inte hänt nått speciellt de senaste dagarna. I tisdags var det Polly och det var jättekul som vanligt. Annars har det varit mycket plugg.

Tror jag ska ta och läsa lite Elle nu. Har inte läst det senaste numret=)

Ha det bäst<3

Lördag

Hej Hopp!

Har inte hänt så mycket speciellt sen senast jag skrev. Om ni undrar varför bloggen ser lite halvmysko ut så håller jag på och gör om den. Det blir bättre snart.

Måste bara lägga upp en bild på mina nya skor. Jag ska ha dem på skolavslutningen=)
 

Ha en bra påskafton<3

Sommarklänning

Hej Hopp!

Usch vilken dålig uppdatering. Jag får väl helt enkelt skylla på att jag inte har haft så mycket att skriva om. Igår och idag har jag bara varit hemma och inte gjort nått vettigt. Gårdagens stora händelse var att åka och handla på ica när mamma hade slutat jobbat. Wooohoo,vilket otroligt intresant liv jag har.....
Nej,nu får jag ta och rycka upp mig. Jag känner mig allafall lite duktig eftersom jag har börjat skriva på mitt miljöprojekt. 
Har kommit en ganska bra bit=)

Imorgon ska familjen till mormor och äta lunvh och sen ska vi skjutsa henne till hennes kusin i Valbo. Det är väl ungefär planen för imorgon. Ska fortsätta skriva också och göra massa matteläxor. 

Igår fick jag klänningarna från Gina Tricot som jag hade beställt. Den jag tyckte mest om på bilderna ska jag behålla. Så nu har jag en avslutningsklänning=) det är ju bara två månader kvar.....;) 
 
Bilden är inte av så bra kvalite men man ser allafall hur den ser på ett ungefär

Nu ska jag kolla på miss Tyra Banks=)



Ha det bra<3


Tråkinlägg

Hej!

Hoppas alla har haft en bra dag hitills. Min har varit sådär. Jag är superförkyld,huvudet värker och ögonen bara rinner. Funderar nästan på om jag är allergisk mot pollen. Det visar sig nog.

För övrigt har jag inte gjort så mycket. Har mest kollat på TV och suttit vid datorn. Jag har dock börjat lite med mitt miljöarbete. Det tråkiga är att jag glömde boken i skolan där det står hur arbetet ska vara,men det löser sig nog.

Kul att det är ännu en dag med sol. det såg väldigt grått ut på förmiddagen men nu skiner solen för fulla muggar. Härligt!

Det här inlägget blev inte så kul men jag ska föra över mina bilder från gamla datorn till den här så jag lägger upp lite bilder senare=) 

Ha det bäst<3
 


Svarta Faran

Hallå Igen!


Kan rapportera att allt gick bra hos optikerna. Ska prova ett par dag- och nattlinser en vecka ungefär och se hur det känns. Eftersom dessa linser är gjorda av silikon så stjäl de ingen fukt av mina ögon.
Ja,så nu är det bara att vänta och se hur det känns.

Ja,sen har det väl inte hänt så mycket annat. Efter optikern var jag och pappa till Valbo och handlade lite på Coop. Sen bar det av hemåt och vi åt lite mat och nu sitter jag här.

Funderar lite på om jag ska åka till mormor imorgon. Skulle vara kul att hälsa på,eftersom det var så längesedan vi sågs. Det knepiga är bara att antingen måste jag åka med mamma dit,vilket innebär att jag lär gå upp väldigt tidigt. Annars får jag ta en buss in till stan och sedan ett tåg eller en buss till Tierp.
Det lutar nog åt att jag stannar hemma...

Jag känner lite för att ut och cykla. Det är bland det bästa jag vet. Jag och min Svarta Fara. Det är ju så skönt ute och det är alltid bra med frisk luft.

Ha det bra i vårsolen!


Snabbinlägg

Hej Hopp!

Får bli ett kort och snabbt inlägg,eftersom jag snart ska med bussen och jag är inte riktigt klar än. Skulle kanske behöva ett par strumpor på fötterna...

Idag ska jag och prova ut nya linser. Ska bli kul,det var längesedan jag hade linser hela tiden. Vi får se om det funkar,annars får jag fortsätta med glasögonen.

Tror jag behöver ta en huvudvärkstablett innan jag åker. Förkylningen fortsätter....

Raporterar senare hur det gick=)

Hörs!

Sjuksöndag

Nej,nu blir jag så trött på det här. Jag tror jag börjar bli sjuk och jag hatar det. När det är lov ska man vara frisk och pigg. Men nejdå,såklart så blir jag sjuk med min vanliga otur. 
Det som gör mig mest arg är att jag ska och prova linser imorgon och om man är förkyld så ska man inte ha linser. Blä,jag hatar att vara sjuk. 

Har suttit och tittat på klänningar på Gina Tricot. Hittade fyra stycken som jag skulle kunna tänka mig till skolavslutningen. Kanske man skulle ta och beställa alla och prova vilken som är finast. har varit lite emot att köpa en klänning på gina tricot eftersom alla brukar ha kläder därifrån,men egentligen hur stor roll spelar det. Det är en dag i mitt liv och det är ju kul om folk gillar samma kläder som en själv.
Den jag gillade mest var vit, inte så otippat, med svarta band i midjan och längst ner på klänningen. Själva tyget var lite som spets,fast inte riktigt som spets. Puhh,lite rörigt. Kanske är lättare om man kollar på hemsidan. Jag försökte få bilder men det fungerade inte. 

Igår kollade jag på Vid din sida. Väldigt bra film och en väldigt sorglig film. På slutet grät jag så mycket att ögonen blev alldeles röda. Tårarna bara sprutade ohejdat. 


Ha en bra söndag<3

 

Golf

Påsklovet närmar sig med stormsteg,bara en dag kvar. Jippie!!!!

Helt vanlig dag idag. Jag tycker alltid att torsdagar är så sega. Man vill att det ska bli helg men man får sega sig igenom hela dagen. Men jag kan ju trösta mig med att imorgon är det så nära helgen man kan komma.
Idag kom det en golfinstruktör på idrotten. Jag säger bara en sak: Beatrice+Golfklubba=farlig kombination.

Nu hinner jag inte skriva så mycket mer. Ska kolla på favvisprogrammet Sjukhuset=)


Ha det bäst!!!
 

Första April

Första april idag. har dock inte blivit utsatt för något skoj vad jag vet om. Johan,våran klassföreståndare,försökte lura i oss att han och Ako hade anmält hela klassen till Idol,mem det gick inte så bra. Han blev genomskådad ganska fort kan jag meddela.

För övrigt har det varit en bra dag. Allt har flytit på bra. Fick tillbaka tyskaprovet och blev väldigt nöjd. Det mindre bra idag var att Carin fick astmaanfall på idrotten när vi simmade och att vi fick slänga i oss maten på fem minuter pga att mattanterna inte kan laga tillräckligt med mat men annars har allt varit bra. Har kommit ganska långt med väskan på slöjden,det känns kul=)

Vissa dagar känner man sig jättestark,och då menar jag inte fysiskt utan psykiskt. Som om världen skulle kunna vila på ens axlar och man skulle orka bära den. Idag är det en sådan dag tror jag. Det är en märklig känsla i kroppen,jag är jätteglad och stark samtidigt som jag känner mig gråtfärdig. Kanske är det att jag har kommit underfund med så många saker.
Jag vet att jag är trött på att vara arg. Många människor har sårat mig,många som jag aldrig trodde skulle såra mig men tyvärr har det skett. Men har jag kommit till den punkt när jag inte känner ilska eller hat. Jag är mest besviken och besvikelsen kommer aldrig försvinna,det är ett som är säkert. Men man blir bättre på att leva med sorg och besvikelse.
Jag är trött på att slösa tårar på saker som ändå inte kommer att förändras. Nu är det som det är och jag vet att Gud har en plan för mig. Han vill något med mitt liv och jag vill följa den planen. Varför inte följa den när jag mår bra av den?
Idag är första dagen på mitt nya liv. Det liv jag vill leva och som jag ska leva.

Livet består av många hinder och det är min uppgift att lösa dem. Och tänk på hur mycket man lär sig på vägen. Man får också tänka på att det är motgångarna som formar oss till dem vi är.



RSS 2.0