Mitt liv

Har kännt ganska länge att mitt liv skulle vara mycket roligare om det var annorlunda. Om jag hade fler kompisar och höll på med massa aktiviteter. Men idag insåg jag att jag vill aldrig byta bort mitt liv mot någon annans. Ett byte skulle innebära att jag skulle behöva byta bort min älskade familj. Min älskade mamma som förstår mig bäst i världen,min älskade pappa som har det största tålamodet i världen och min underbara storasyster som jag ser upp till och alltid är stolt över. 
Om jag skulle byta liv så skulle jag ju antagligen bo på något annat ställe och då skulle jag inte kunna träffa Linnéa,Lina och Madde. Jag skulle heller inte kunna sjunga i kören och gå på ungdomsgruppen. Och utan det skulle jag aldrig lärt känna Pia och Kerstin,två underbara personer. 
Jag skulle heller inte gå i min klass och det är många i min klass som jag skulle sakna. 

Nej,jag vill aldrig byta bort mitt liv mot någon annans. Det är något man kan tänka på när det känns motigt.

Ha det bra<3

Fredag

Hej svejs!!!

Hoppas alla har haft en bra sportlovsvecka. Det har jag haft iallafall. Har inte gjort så jättemycket men det är skönt att bara vara hemma också.
Har uppdaterat ganska dåligt men igår blev det nått fel på datorn. Först slutade alla tangenter att fungera och sen dog skärmen fast datorn var på. På kvällen tog pappa bort batteriet och satt tillbaka det och sen fungerad datorn precis som vanligt. Ganska frustrerande eftersom det var så enkelt.

Igår var vi till valbo efter mamma och pappa hade slutat jobbat. Vi åt på IKEA och sen kollade vi lite i affärer. Hittade dessa skor på crispin. Tyckte om att de var färgglada plus att de var rea på dem så de kostade 190kr i stället för 400kr. Mycket bra fynd tycker jag.

 
Både igår och idag har jag varit ute och gått i en halvtimme. Inte så länge egentligen men eftersom jag inte har kunnat gått så långt pga min tå så är det väldigt skönt att komma ut och röra på sig. Igår tog jag bort plasten och tejpen från tån så nu är den fri;) Skönt att allt är över nu men jag vill absolut inte operera den andra tån om det inte blir absolut nödvändigt. Kan säga att det var ganska smärtsamt.

Jag tog några bilder när jag var ute idag eftersom det var så fint väder. Kvaliten är inte helt perfekt men väldigt bra för att vara en mobil tycker jag.




Nu ska jag fortsätta att titta på TV=)

Ha det bra<3




Kapitel 2

Lauren bloggar

Hej svejs!
Var längesedan jag bloggade,har haft fullt upp. Skolan började absolut inte med en mjukstart. Nej,allt satt igång med en rasande fart. Så nu ska man försöka hinna med skolan och samtidigt försöka komma i ordning i lägenheten. Det går väl sådär,med tanke på att vi är fyra tjejer som ska försöka komma överens.
Känns som om man skulle ha åkt hit lite tidigare så man hann kolla in alla affärer och cafeer och restauranter och klubbar. Vet inte om det här med att plugga riktigt är min grej,skulle hellre jobba men det är lite sent påkommet nu.

Nu ska jag fortsätta med pluggandet.

     Huset vi bor i

Kapitel 1

Följande text ät ett påhitt från mig och ni får tolka det som ni vill. Antar att jag har väldigt mycket barnslighet i mig fast jag snart fyller 16,men så är det kanske med de flest fast man inte vill erkänna det.

Som ni alla vet så är jag totalförälskad i tvserien The Hills. Det är ungefär samma sak som att gilla ett band tokmycket fast detta är en tvserie. Det jag vill understryka är att det absolut inte är en fjortisserie. Absolut inte. Och man får tolka det som man vill men jag tror på att detta är på riktigt och det finns inga bevis som visar motsatsen. Men det är helt upp till var och en vad man vill tro. Det jag vill säga är att ta en titt på serien innan du dömmer den.

Eftersom jag inte har något annat för mig så tänkte jag fantisera ihop en lite historia kring The Hills och skådespelarna är Jag(såklart;)), Madelene, Lina och Linnéa. (Kanske kommer det till några efterhand,vi får se)

Jag kanske ska ta och förklara hela serien lite kort från början för er som inte sett den.
Lauren(huvudpersonen) träffar Heidi någonstans och de blir bästa kompisar. De bestämmer sig för att flytta till LA för att plugga men Heidi tar ett jobb istället vilket Lauren inte skuttar över av glädje. (Lauren studerar mode) Iallafall så träffar de två bästisarna en tjej vid namn Audrina och hon blir deras första vän i LA.
Efter ett tag blir Heidi kär i den hatade Spencer och Lauren och Heidis relation blir allt sämre för att sedan gå totalt i krasch. (Enligt min mening hjärntvättar Spencer Heidi och jag önskar att hon ska vakna ur förbannelsen en dag och inse vilken slisk han är och sedan bli vän med Lauren igen)
Audrina fortsätter att vara vän med Lauren och på sin praktikplats (Teen Vouge) träffar Lauren Whitney och de blir verkligen tajta.
Lo är en annan tjej som finns med i serien och som är en viktig person. Lo är Laurens bästa kompis från Lauguna Beach-tiden och hon kommer till LA för att senare flytta in med Lauren och Audrina.

Jag skulle kunna skriva väldigt ingående om alla pojkvänner genom tiderna men jag hoppar det för det är inte relevant just nu.

Innan vi börjar så ska jag visa min rollista och hur jag tänkte:
Lauren: Jag vet,väldigt ego att placera mig själv som huvudperson men det är ju faktist jag som hittar på detta och då får jag bestämma. Så alltså så är det jag som är Lauren.
Lo: Självklart är Madde Lo,eftersom Lauren och Lo alltid har varit kompisar och fortfarande är det så då passar Madde som handen i handsken för denna roll.
Whitney: När jag tänker på Whitney ser jag en jordnära och lugn person och det är Lina för mig. Därför får Lina ta rollen som Whitney.
Audrina: Linnéa är kanske inte precis lika som Audrina men jag kan ända se vissa likheter. Audrina har alltid ett leende på läpparna och vill alla väl. Dock faller hon ofta för badboys,men kanske har de också den likheten. Det återstår att se.

Nu kan showen börja.


Kapitel 1

Laurens blogg

God Morgon! Hoppas alla har sovit gott. Själva har jag sovit väldigt bra i mitt alldeles nya rum. Det är ju nämligen så att jag,lo,audrina och whitney har flyttat till New York tillsammans=) Superkul!!! Jag och Whitney ska plugga här,jag till sjuksyrra och Whit till doktor. Vi kommer att rocka fett på medicinskolan;) Lo ska börja på en eventfirma och Audrina ska såklart jobba på ett stort modemagasin som journalist och fotograf. Jag hoppas verkligen att vi fyra kommer att trivas bra här och det tror jag. Vår lägenhet är underbara med utsikt över hela New York och vi har en takterass som vi ska sola oss bruna på. Allt kommer nog att bli underbart.

Nej nu måste jag och Whit sticka så vi inte kommer försent första dagen.
KRAM<3<3<3


Hej Svejs!!!
Nu ska jag snart krypa i säng och få min skönhetssömn;) Jag skriver mer imorgon.
SOV GOTT<3

Jag och Whit på
 väg till skolan








Min kärlek

Ny vecka igen och det känns riktigt bra. Antagligen för att det är sportlov:) Det behövs verkligen en veckas vila nu när det annars är fullt upp i skolan. Det märks att det är sista terminen i nian för allt ska hinnas klart men snart ät det sommarlov och det betyder att det är tio veckor tills gymnasie=)

Igår sjöng jag,Madde,Linnéa och Maja i Missionskyrkan med Solstrålarna. Vi fyra sjöng Du är en bön efter tacksägelsen och sen visade vi ett smakprov från musikalen. Allt gick bra förutom att kyrkans värmepanna hade pajat och det var bara tio grader. Men man får göra det bästa av situationen och det gjorde vi helt klart;)

Efter kyrkan åkte jag och mamma till Gysinge på loppis och jag blev så kär i en fåtölj att jag måste köpa den. Den ser just nu lite malplacerad ut i mitt rum men det löser sig. Jag bara visste att jag skulle ha den,måste ha varit kärlek vid första ögonkastet. Den ska jag plättlätt ta med mig när jag flyttar och likså min snurrfåtölj från farmor. Det är en snurrfåtölj i äkta svart skinn som är drygt 40 år och är fortfarande jättefin. Man kan köpa liknande på IKEA men det är kul att ha något från farmor och att den är så gammal.
Nu låter det som om jag ska flytta nu men det ska jag inte. Men jag tänker till senare,för om drygt tre år har jag gått ut gymnasie och jag antar att jag kommer att flytta då. Kanske till Karlstad eller Uppsala eller Stockholm. Jag skulle jättegärna vilja plugga i Stockholm eller Uppsala men det är höga intagningspoäng och svårt att få boende. Kanske är det någon som är sugen att flytta med mig dit om ca tre år? ;)

Idag var mamma ledig så jag har varit till frissan och klippt mig och färgat håret. Var väl behövligt eftersom jag hade en väldigt lång utväxt. Så nu är jag mycket mörkare och några cm hår fattigare men det blev väldigt bra.
Innan vi åkte till frissan var vi till hälsocentralen och tog bort mina stygn. Dock var det bara två men jag kan meddela att det kändes rejält. Men nu är det över och min tå är inplastad för de kommande fyra dagarna så allt kommer nog att bli bra.

Blev ett långt inlägg idag,vilket inte har hänt på någon månad.

Ha det bra<3




Måste bara få visa min älskade fåtölj som jag är mycket stolt över

Hej!

Hej svejs!

Har uppdaterat väldigt dåligt på sistone. Har inte haft tid och inte heller haft något att skriva om.

Idag var jag,mamma och johanna en sväng till stan och valbo. Blev dock inget inköp för mig. Ska försöka spara pengar till skolavslutningsklänning och skor.

Sitter och kollar runt på olika sjuksökterskeutbildningar och jag har insett att man kan inte vara ett dumhuvud för att komma in. Jag skulle så gärna vilja plugga i Uppsala men den som hade lägst och kom in hade över 17. Jag måste verkligen försöka få bra betyg på gymnasie.

Ha det bra<3

Foppatoffla på ica

Hej svejs!
Hoppas alla har haft en bra helg. Min har väl varit sådär. Är väldigt less på att sitta stilla och det kryper i kroppen. Har haft ganska ont sedan jag tog bort bandaget. Jag tänker inte lägga upp någon bild på hur tån ser ut utan bandage,risk för att folk svimmar;) Jag tycker själv inte att det är så äckligt men man är ju olika känsliga.

Idag skulle mamma och jag och handla på ica. Inte så kul innan vi kom iväg. Jag fick ett sammanbrott och gråt för jag inte kunde några skor. Hela karusellen slutade med att jag hade en vinterstövel och en rosa foppatoffla. Inte så kul att halta runt på ica i en rosa foppatoffel. Men det kunde ju ha varit värre.

Jag kommer att behöva vara hemma imorgon eftersom jag inte kan ha skor på mig plus att jag har svårt att gå och jag kan säga att jag är trött på att vara hemma. En dag kan vara skönt ibland men när man sitter still hela tiden och inte kan göra så mycket så blir man väldigt rastlös. Jag får nog börja handarbeta eller något;)

Ha det bra<3

Hej svejs!

Hoppas alla har haft en bra fredag fast det är den trettonde. Själv har jag inte märkt av det och ärligt talat så tror jag inte på det heller.

Idag har tiden gått väldigt sakta. Kanske beror på att jag mest har suttit framför tvn. Finns inte så mycket annat att göra. Imorgon ska jag iallafall ta bort bandaget och kolla hur det ser ut. Skulle gissa på att bandaget sitter fast i tån av blod men det är ett senare problem.

Som ni kanske ser så har jag bytt tema på bloggen. Tyckte den behövdes förnyas så det fick bli lite rött.

Ha en bra helg<3

Fot på hög höjd

Ja,nu är det över. Operationen som jag har varit skraj för ganska länge är äntligen över och allt gick bra. Var väldigt nervös och lokalbedövningen gjorde riktigt ont,det tänker jag inte ljuga om. Sen kändes det ingenting och det var över på tio minuter. Så nu sitter jag med foten på en stol och det sträcker väldigt mycket i benet;)


Antar att jag kommer att vara ganska rastlös imorgon eftersom jag sitter still hela tiden. Tur att tvn och datorn finns.

Ha det bra<3

Grattis Madelene!!!!

Grattis Madelene på 16-årsdagen!!!!!!! Nu får du äntligen börja övningsköra;)


Idag var det friluftsdag i skolan,så vi spelade badminton på korpen. Före det var jag,Madde,Mathilda och Matilda och åt på La Familia. Väldigt trevligt:) Efter badmintonen tog vi bussen hem och nu sitter jag här. Har hunnit med att äta mat och tränat till tyskaprovet som är i morgon. Ska bli skönt i morgon att kolla på film på so:n. Vi vet inte än vilken film det blir men det är alltid kul att fika;)

Nu ska jag titta på senaste avsnittet av The City

Ha det bra<3




Lördag-söndag

Nu har en hel helg gått igen. Känns som om de springer iväg.
Igår var jag till Valbo med mamma och inhandlade ett par jeans från Gina Tricot, vilket var behövligt. Kollade på Melodifestivalen på kvällen,men tyckte inte att någon var speciellt bra.
Idag har jag varit till mormor och hälsat på. Alltid lika roligt att träffa min lilla mormor och nu har precis kommit hem och jag känner mig väldigt trött, vet inte om det är förkylningen eller något annat. Skulle behöva göra en matteläxa,men det får nog vänta.

Ha det bra i snöyran<3

Hej svejs i blåbärsskogen!

Hej svejs! Nu är det äntligen fredag,så otroligt skönt. Bara slappa och ta det lugnt=)

Idag fick jag reda på att jag ska opereras på torsdag. Både skönt och läskigt på samma gång. De sa till mamma att jag skulle ha med mig ett par raggsockor eller breda skor för man fick stora bandage. Tur att jag ska ta ledigt på fredagen,för hur kul skulle det vara att komma till skolan med två klumpar till fötter. Inte speciellt så jag är helt enkelt hemma då,antar att jag kommer att ha ganska ont också så det blir bra att vara hemma.

Nu ska jag ladda hem lite filmer så jag har till på fredag

Ha en bra kväll och en riktigt bra helg<3


Ett livstecken

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva,men jag ville bara säga att jag lever. Som ett livstecken typ. Ja,eller vad man nu ska säga.

Vilket virrvarr av känslor jag har i kroppen. Känner mig besviken,fundersam,ledsen.... Alla känslor bara vräker fram och jag vill vara fem år igen och sitta i en trygg famn och bli tröstad. Slippa fundera på vilka som är mina riktiga vänner och hur jag ska agera. Slippa ifrån allt som värker och trycker i bröstet. Fast jag antar att jag finns här av en andledning. Men när kommer min tid?

Dålig uppdatering...

...jag vet. Vet inte riktigt vad jag ska skylla på egentligen,kanske tidsbrist. Känns som om jag kommer hem,äter mat,gör läxor och går och lägger mig.

Idag var jag äntligen till doktorn med mina tår och fick besked om att jag får opereras. Kanske inte så kul för er att veta,men jag är iallafall glad över det =)



Ha det bra<3

.

Varför känner jag såhär? Varför vet jag inte om jag vill skratta eller gråta,vara arg eller likgiltig? Varför har jag en klump inom mig som vägrar att försvinna hur mycket jag än försöker?


RSS 2.0